אפנדיקס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אפנדיקס
    יאיר
    29/09/2008

אני לאחר ניתוח אפנדיקס ויש לי טיסה לחו''ל בעוד 20 ימים האם אני כשיר לכל פעילות? סחיבת משקל? מסעות? לטיסה עצמה? אני יודע שכל מקרה לגופו אך בכל ז\את אשמח לשמוע המלצה כללית תודה רבה יאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפנדיקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד דבר אחד.......בבקשה תענו

יאיר
    29/09/2008

הבנתי שאסור להרים יותר מ5 קילו במשך 3 חודשים האם זה נכון? האם תיק כבד נחשב להרים משהו? או שהכוונה להרים כמו שמרימים תינוק? אני אוטוטו טס ואני צריך תשובות כדי לדעת האם לבטל את הכרטיס לטיול תודה לכל מי שעוזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה אחרי ניתוח

ד''ר גדעון אלמוגי
    05/10/2008

ההוראות שקיבלתה מקובלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיסה אחרי ניתוח

ד''ר גדעון אלמוגי
    05/10/2008

כנראה קיים סיכון מוגבר לפקקת וורידים לאחר ניתוחים מסוימים. הסיכון במקרה שלך מאוד נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו