pruritus gravidarum

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• pruritus gravidarum
    אירית
    01/11/2008

שלום שמי אירית בת 34 בערב ראש השנה לאחר 38 שבועות ילדתי בצער רב עובר מת. לאורך ההריון הרגשתי מצויין והייתי מאושרת מההריון ומהרעיון כי בקרוב אקים עם בעלי משפ'. כ שמונה שבועות לפני הלידה התחלתי לסבול מגירודים בכל הגוף. הגרודים החמירו עם הזמן וגרמו לי לא לישון בלילות. הלכתי לגניקולוגית שלי, לרופאה הפרטית שלי , רופא עור ואפילו למדקר סיני.כולם אמרו לי שזהו סימפטום ידוע של הריון ושאין לי מה לדאוג. בבדיקות דם שעשיתי נמצא אי תפקוד קל של הכבד ובבדיקת האולטראסאונד נמצא הכל תקין. אך עדיין העובר מת. היום סיפר לי גניקולוג שפגשתי על כך שהסימפטום שסבלתי ממנו מכונה :pruritus gravidarum וכי יכולתי למנוע את מוות התינוק הראשון שלי עם הייתי הולכת לרופא טוב. האם אכן מיצי המרה שהפריש גופי הרגו את העובר? אילו בדיקות עלי לעשות כדי להבין אם זאת הבעייה. זו הייתה לידה ראשונה , חשוב לי מאוד להכנס שוב להריון בקרוב וללדת תינוק בריא ושלם.אנא עזור לי במידע על אילו בדיקות ללכת. לצערי קופת החולים שלי אנמיים ולא כל כך משתפים פעולה. תודה מראש אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    pruritus gravidarum

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    16/11/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו