כאבים לא מובנים באוזר FEM TRIANGLE

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים לא מובנים באוזר FEM TRIANGLE
    ד'
    14/01/2009

מזה כמספר שבועות אני סובל מכאבים עמומים באזור הירך. הכאבים תחילה היו כמעט ולא מורגשים, והופיעו בעיקר במאמץ, ובמנוחה בכלל לא. כיום הם כבר מורגשים יותר בזמן מאמץ ולפעמים גם כשאני לא בפעילות. הכאבים הם ממש מתחת ל-INGUINAL LIGAMENT, בצד מדיאלי. כלומר באזור בערך של שריר PECTINEUS ו ADDUCTOR LONGUS. הכאבים מופיעים בעיקר בזמן תרגילים לשריר הבטן, הרמת משקל תו"כ התכופפות, ביצוע EXTENSION בגב תו"כ בעיטה בכדור. אני עוסק בפעילות ספורטיבית- מתאמן בהרמת משקלים פעמיים בשבוע ורץ 3-4 פעמים בשבוע כ-8 קילומטר. תחילה חשבתי שהבעיה היא בקע ופניתי לכירורג כללי. לפני כן ביצעתי U.S באזור ונאמר לי שהכל תקין. הכירורג בדק אותי ידנית ואמר שאכן אין בקע. השאלה שלי: מה יכולה להיות הבעיה? אין לי מושג מה לעשות, ואני מפחד מהחמרה נוספת במצב....(אינני רוצה להפסיק להתאמן! לפחות לא לפני שאדע בדיוק במה מדובר). כמובן שבנתיים הורדתי בעצימות האימונים. אשמח לייעוץ(בנתיים אני קובע תור לאורתופד ספורט, שיפנה אותי לMRI- בתקווה שזה יעזור). תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שעשית עד כה נכון.

ד''ר דני רוזין
    14/01/2009

היות ובקע נשלל די בודאות סביר להניח שמדובר באחת מפגיעות הספורט באזור, אחד השכיחים זה אדוקטור טנדיניטיס, והתייעצות עם אורטופד ספורט היא הצעד הבא. הורדת פעילות היא הצעד הנכון בינתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דן כהן
    16/01/2009

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה שריר זה אדוקטור טנדיניטיס??

נועה
    24/04/2009

ממה שלמדנו יש לונגוס, ברביס ומגנוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא שריר, זה מצב:

ד''ר דני רוזין
    26/04/2009

טנדון זה גיד, וטנדיניטיס זה דלקת בגיד. ולכן- מה שכתבת מתייחס לדלקת בגיד של שרירי האדוקטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נועה
    27/04/2009

הדלקת יכולה להיות גם בinsertion בצד המדיאלי של הברך?
    פשוט כבר כמה חודשים כואב לי שם והאורטופד אמר לי לפני חצי שנה שזאת דלקת בגיד אבל עדיין לא עובר... יכול להיות שזה נמשך כל כך הרבה זמן? או שזה משהו אחר?
    כואב לי שאני מכופפת את הברך הרבה זמן- זה מרגיש כמו התיאור של movie goer syndrom
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להימשך-

ד''ר דני רוזין
    27/04/2009

אבל מציע להתייעץ שוב עם אורטופד, זה לא תחום ההתמחות שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו