מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בלבלב וכיס מרהענבל21/02/2009
אני בת 32 בהריון בשבוע 22 חולת קרוהן מטופלת ברפסל לפניי כשבוע קיבלתי כאבים באיזור הבטן העליונה הופנתי לבית החולים ולאחר בדיקות נאמר לי שייש לי אבנים בכיס המרה ודלקת בלבלב מטופלת מאז באוגמנטין לקראת סוף הטיפול נתקפתי שוב בכאבים שלאחר כחצי שעה עברו שאלתי היא האם יש דרך טיפול נוספת או שונה מהאנטיביוטיקה שאני לוקחת במצבי הנוכחי ומה האפשרויות העומדות בפניי אודה על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למעשה גם האנטיביוטיקה אינה טיפול
ד''ר דני רוזין21/02/2009בדלקת לבלב, שבעיקרה אינה זיהומית אלא "כימית". הטיפול האנטיביוטי ניתן אם מתפתח זיהום נילווה, או לעתים כמניעה (תלוי בגישת הרופא המטפל), אך אינו משנה את מהלך המחלה. אין טיפול ספציפי בדלקת עצמה והיא חולפת בעצמה לאחר מספר ימים, אחרי שהאבן שמקורה בכיס המרה נפלה למעיים.
הכאבים החוזרים יכולים להיות מהתקף נוסף (עוד אבן עברה), או פשוט מכיס המרה עצמו (יותר סביר אם חלפו אחרי חצי שעה).
הטיפול הוא בכריתת כיס המרה למנוע התקפים חוזרים. בהריון משתדלים לדחות ולמשוך עד אחרי הלידה, אך לעתים, בהתקפים קשים וביחוד חוזרים, מנתחים בעת ההריון. רצוי להשלים זאת במהלך השליש השני, לפני שהרחם גדול מדי ולפני שעולה הסיכון ללידה מוקדמת, כך שאצלך רצוי לקבל החלטה בשבועיים-שלושה הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)