בקע בטבור שומני

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקע בטבור שומני
    זיוה מלקוקיאן
    14/03/2009

שלום הייתי בבית חולים קפלן עקב בקע בתבןר שןמני הרופא לא המליץ לי על ניתןח בגלל שהוא אומר שהבקע קטן מה אתה ממליץ האם אפשר לעשות כפיפות בטן או שאסור מה לעשןת דייאטה אוו שיש תרגילים שאפשר לרפאות את הבקע מה לעשות כדי להמנע מהחרפת המצב אמרו לי שאחרי ניתוח יכול להיות שהבקע חוזר ואפילו יש דלקת בניתןח יש לציין שאני אחרי חמישה ניתןחי קיסריים.בתודה זיוה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע בטבור שומני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע קטן בטבור שמכיל שומן בלבד

ד''ר דני רוזין
    14/03/2009

ואין בו מעי אינו מסוכן ואינו צריך להגביל אותך בפעילות- אלא אם הוא גורם לכאב. אין כל סכנה בפעילות גופנית. מצד שני זה גם לא דבר שנסגר או "מתרפא", וגם לא נעלם בדיאטה כי זה שלא שומן עודף- זה שומן ששייך לתוכן הבטן שפשוט מבצבץ החוצה דרך הפתח.
    זה עלול לגדול עם הזמן, או להתחיל להפריע- ואז כן יש מקום לניתוח. לכן כדאי לעקוב, ולהיבדק תקופתית (אחת לכמה חודשים). אחרי ניתוח תמיד יש סכנה שזה יפתח שוב, הסכנה קטנה יותר אם משתמשים ברשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו