שאלה בקשר ללימפה...

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר ללימפה...
    תזוזה בלימפה
    01/05/2009

יש לי שאלה שרציתי לדעת ..
    דרך אגב אני קצת היפוכנדר אז עם אפשר תשובה בלי להפחיד :)
    אממ יש לי בלוטות מוגדלות במשך יותר משנתיים הם באותו הגודל הם לא גדלו טיפה אפילו והם זזות ורכות הייה לי מחלת הנשיקה שהייתי יותר קטן ואבא שלי אומר שהייה לי עוד אז מלא בלוטות בצוואר בגלל המחלה ושהם היו לי במשך איזה שנה אחריי המחלה ועשינו את כול הבדיקות שצריך אז אני די מאמין שאלה אותם בלוטות
    אז השאלות שלי אלה
    האם יכול להיות שהבלוטות ישארו לי למשך כול כך הרבה זמן..?
    ועם הם לא גדלו במשך שנתיים(מאז שאני זיהיתי אותם יכול להיות שהם יותר זמן שם) זה סימן טוב?
    הרי בשנתיים בלוטה אמורה להמשיך לגדול עם היא סרטנית נכון ?
    ועוד שאלה למה כשהבלוטה סרטנית היא קשה ולא תנועתית ..זה משו שמעודד אותי שככה אני די בטוח שאין לי משו סרטני ...

תתודה רבההה לךךךך אני מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר ללימפה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בל מה שאמרת נכון-

ד''ר דני רוזין
    01/05/2009

בלוטות "ותיקות", שאינן משתנות במשך שנים, ואין להם מאפיינים "חשודים", הן דבר שכיח.
    תמיד אפשר להרגע עוד יותר על ידי בדיקה אצל רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

תזוזה בלימפה
    01/05/2009

ומה אלה בדיוק דברים מחשידים?
    ועוד שאלה קטנה..
    למה כשתא סרטני מגיע לבלוטת הלימפה הוא גורם לה להיות קשה ולא זזה לעומת הלימפוציטים שמגדילים את הבלוטה והיא בדרך כלל מובילה ורכה?
    אני פשוט לא מבין את ההבדלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועם אפשר אחרונה וזהו..

תזוזה בלימפה
    01/05/2009

עוד שאלה קטנה שלי זה עם הבלוטות צריכות להיות גדולות כדי שלא יזוזו או שזה לא חשוב..? נגיד הם נגועות בתאים סרטניים והבלוטה מקובעת אז זה תלוי בגודל של הבלוטה ?
    בקיצור האם בלוטות קטנות שהם נגועות בתאים סרטנים יכולים גם להיות מקובעות? קטנות הכוונה שלי סנטימטר וקצת שתיים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו