השתלת כבד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• השתלת כבד
    אילנה
    12/05/2009

לד"ר רוזין שלום,
    אני זקוקה להשתלת כבד. עלי לבחור בית חולים. תוכל בבקשה לייעץ לי באיזה בית חולים בארץ טוב יותר לעבור את ההשתלה ?
    במקרה ואאלץ לעבור את ההשתלה בחו"ל באיזה בית חולים בחו"ל הכי טוב לעבור את ההשתלה ?

אני מודה לך.
    בכבוד רב,
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת כבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלות כבד מבוצעות

ד''ר דני רוזין
    12/05/2009

באיכילוב, ביילינסון והדסה. בכולם עובדים משתילים מיומנים וטובים. אין לי מספיק מידע על השתלות בחו"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת כבד - בילינסון

אילנה
    13/05/2009

שאלה נוספת :
    מדוע בבית חולים בילינסון ישנן 30 השתלות כבד בשנה בעוד שבאיכילוב 10 ובהדסה 5 בלבד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לא פשוטה. כמובן שנפח

ד''ר דני רוזין
    13/05/2009

ההשתלות הכללי בישראל הוא נמוך, וזה עוד מחולק ל-3 מרכזים- ויש לא מעט גורמים שמשפיעים על חלוקת המועמדים בין המרכזים. אולי הטוב ביותר יהיה להיפגש עם הרופאים המרכזים את תוכנית ההשתלות בכל מרכז ולהתרשם אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו