פילונידל מזוהם

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• פילונידל מזוהם
    רעות
    13/05/2009

אני רעות,בחורה בת 19,עם פילונידל סינוס בעצם הזנב.
    הכל התחיל לפני שנה ,הגעתי למיון עם כבאים ואודם באזור ניקזו לי את המקום ושלחו הבית.
    לאחר חודשיים זה חזר,וניתחו אותי,מאז המקום מזוהם ,אישפזו אותי מספר פעמיים לקבל אנטביוטיקה דרך הווריד אבל זה לא עזר,לפני כחודשיים ניתחו אותי שוב וגילו שהזיהום עבר לעוד חלק קטן ולכן בניתוח הכניסו צינור מחור לחור.עכשיו אחרי חודשיים מהניתוח האחרון הייתי בביקורת ואמרו לי שהפצע לא יסגר לי עוד מלא זמן,וצריכים שפלסטיקאי יראה ואולי יוכל לעזור,עם לא צריכים לנתח שוב.
    אני כבר נורא מיואשת,הניתוח הפעם אמור לעזור?אני לא יכולה להתגייס בגלל זה…

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילונידל מזוהם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים באמת ההחלמה של האיזור

ד''ר דני רוזין
    13/05/2009

מאד בעייתית, ויש מקום להתערבות גדולה יותר, בעזרת פלסטיקאי. ממליץ לשמוע חוו|ד מכירורג פרוקטולוג מנוסה, אולי לפנות לפורום שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילונידל

רעות
    24/05/2009

שלום ד"ר

אני דיברתי איתך לא מזמן בקשר לפילונידל מזוהם כשנה,אחרי 2 ניתוחים.
    באיכילוב שלחו אותי לפלסטיקה,ושם אמרו לי שאני צריכה לעבור ניתוח שמחולק ל -2.
    בחלק הראשון פותחים בור עמוק וגדול ומחברים למספר ימים למכשיר מסויים.(אתה בטח יודע את שמו),לאחר מכן לוקחים עור מהרגל.הם השיטה הזו ידועה ואמורה לעזור לי?תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אחת השיטות-

ד''ר דני רוזין
    24/05/2009

לכרות את כל האיזור הבעייתי, להשתמש במכשיר ואקום ששואב הפרשות ומקטין את הפצע, לחכות שתתחיל להתפתח רקמת ריפוי, ואח"כ לפי הצורך להעביר רקמה מאיזור אחר בריא (לעתים רק שתל עור, תלוי בפצע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו