מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה בצוואראסי אושר20/06/2009
פתאום אתמול צצה לי גולה בצוואר מצד שמאל כזה מתחת לאוזן וזה כואב רצחחחחחח
ואני ממש מרגיש גולהה
היה לי את זה שהייתי קטןןן כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה זה
מה זהי כול להיות??? אתמול שרטה אותי הכלבה של חבר שלי זה יכול להגרם מזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה יכול להיות קשר לימפה
ד''ר דני רוזין21/06/2009("בלוטת לימפה"). לקשרי לימפה נטיה לגדול ולעתים לכאוב כשהם פעילים, לרוב בתגובה לזיהום או דלקת אחרת- זה חלק ממנגנון ההגנה החיסוני של הגוף, וכמובן נורמלי. בהחלט יכול להיות קשור לשריטה מהכלבה.
מציע לעקוב מס' ימים, ואם אין הקלה להיבדק על ידי הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר כנס בבקשה משהו חשוב ומוזר..
אסי אושר21/06/2009לפני ממש כמה שעות שמתי לב שה'גולה' שינתה מיקום
היא עלתה למעלה ב2 ס"מ בערך , והיא עכשיו ממש צמודה לאוזן שמאל.
הכאב פחת בצורה משמעותית עם המעבר שלה בכמה ס"מ למעלה , אבל אני מתחיל לדאוג כי זה צמוד מדי לאוזן ודרך אגב היא כל כך חזקה שהיא בולטת לעין ואפשר לראות אותה ככה בלי לגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל מה שאתה מתאר לא נשמע מדאיג
ד''ר דני רוזין21/06/2009ומאפשר מעקב של כמה ימים, ביחוד שהכאב פחת. אבל אם אתה לא שקט- פנה לרופא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)