כאבים חזקים בירך

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בירך
    דנה
    18/07/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 12 + שישה ימים. מתחילת ההריון היו לי כאבים שבאים והולכים בישבן (מצד שמאל), לפני כשבוע התחילו לי כאבים בירך שמאל (מעל הברך) שהתחזקו מאד בימים האחרונים.
    ואתמול הצטרף כאב ביד ימין מעל המרפק.
    1. איך אדע אם אלו כאבים שקשורים בהריון?
    2. האם זוהי בעצם דלקת?
    3. האם משחת וולטרן או כדורים אנטי דלקתיים יעילים במקרה כזה?
    4. מהו בעצם הטיפול?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בירך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלה

דנה
    19/07/2009

יש לציין שהייתי ביום שישי אצל אורטופד שלא נתן לי ממש פתרון. הוא אמר שיכולים להיות כמה סיבות לכאב ושאשאל את רופא הנשים שלי איזה כדורים אנטי דלקתיים אני יכולה לקחת.
    האם יש טעם לקחת כדורים אם מדובר בעצם בכאבים שקשורים בהריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה שנתן האטרטופד היא גם

ד''ר דני רוזין
    19/07/2009

התשובה שלי. כל טיפול בהריון רצוי שיהיה בידיעת ובאישור רופא הנשים. לגבי ה"טעם" לקחת את הטיפול- זה לא נשמע כמו מחלה המחייבת טיפול, אלא יותר כמו תופעה שמפריעה לך. הטעם קשור בחומרת הבעיה מבחינתך- אם זה רק מציק אבל סביר עדיף להימנע מתרופות בהריון, אך אם זה מאד מפריע אין סיבה לא לנסות להקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו