ג'ולות מתחת לעור

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ג'ולות מתחת לעור
    קובי
    24/07/2009

לפני כחודשיים הבחנתי באדמומיות על היד (בפרק כף היד), בעת מימוש האיזור הרגשתי נפיחות. לאחר שירדה האדמומיות (כמה ימים) הרגשתי ג'ולה באותו איזור.
    מאז קרה לי אותו דבר באיזור הגרון...כלומר נוצרה ג'ולה חדשה עם אותו תהליך ועכשיו נראה לי גם באיזור החזה העליון (האזור הזה עדיין אדום כך שאיני יודע אם זאת ג'ולה או משהו אחר, אבל זה מרגיש כמו ג'ולה), קבעתי תור לרופא עור (בעוד כמה ימים) ורציתי לדעת האם יש לטפל בנושא בדחיפות מהירה יותר או בכלל לקבוע תור לרופא אחר.
    כמו כן, מה יכול לגרום לג'ולות האלו להופיע?
    בכללי אני מרגיש טוב ואין לי חולשות מיוחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ולות מתחת לעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ג'ולות מתחת לעור

קובי
    24/07/2009

אגב, חשוב לי לציין שגודל הג'ולות הינן 0.5 ס"מ קוטר במקסימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מסוג התופעות שבהן

ד''ר דני רוזין
    24/07/2009

התאור הכי מפורט אינו משתווה לבדיקה זריזה של רופא והתרשמות ישירה. בכל מקרה זה לא נשמע מדאיג אז ממליץ לחכות לפגישה עם הרופא עוד מס' ימים. הגיוני להתחיל עם רופא עור- אם הוא יחשוב שזה לא קשור אליו (למשל משהו זיהומי) הוא יפנה הלאה לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו