מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגשת דקירות ליד הטבורסיון26/07/2009
שלום רב,
אשמח לקבל תשובה לשאלתי- בבקשה אל תאמר לי לגשת לרופא- מהסיבה שאעשה זאת, אנא התייחס לשאלתי.
מידי פעם (אחת לכמה חודשים) אני מרגישה מעין עיקצוצים קלים / או דקירות קלות ליד הטבור.. זה נמשך מס' שניות בודדות וחולף.
שאלתי היא- האם יתכן שזה קשור לתזונה? התזונה שלי לא משהו..
ועוד שאלה ברשותך, במה יכול להיות מדובר?
בבקשה ד"ר תתייחס לשאלות שלי הספציפיות..ואל תתן תשובה סתמית של "לגשת לרופא" כמובן שאעשה זאת אבל בבקשה תאמר לי האם יתכן שזה נורמלי?
לא בהכרח מעיד על בקע?
תודה רבה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות קלות וקצרות כפי שתארת
ד''ר דני רוזין26/07/2009הן שכיחות ונורמליות- ואפילו לא הייתי מאשים את התזונה. לכולנו יש תופעות חולפות של אי נוחות בטנית- לרוב זה נובע מפעילות מערכת העיכול- ושוב- במסגרת הנורמלי.
בודאי שזה "לא בהכרח" מעיד על בקע, אם אין בליטה בטבור אז לרוב אין בקע משמעותי. מצד שני לפעמים יש בקע זעיר שבכל זאת גורם לכאבים. בשביל זה לא יהיה מנוס מללכת לרופא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך..ד"ר יקר
סיון26/07/2009ראשית, המון תוןדה על תשובתך.
לפעמים, גם קורה, כאשר אני לוחצת ליד הטבור אז אני מרגישה גם "דקירות" "עיקצוצים"
האם גם זו תופעה נורמלית?
כמובן שאגש לבדיקה,
אבל מעניין אותי לדעת האם יכול להיות שזה תקין? בגלל שזה אזור הקיבה ?
אני סתם מודאגת לדעתך?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יכול להיות שזה תקין,
ד''ר דני רוזין27/07/2009איזור הטבור לעתים די רגיש.
הקיבה עצמה יושבת גבוה יותר- לא מאחורי הטבור. שם בד"כ יש מעי דק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)