אפנדיקס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אפנדיקס
    אמא
    12/08/2009

שלום,

בשלושה ימים אחרונים היו לי כאבי בטן (בכל רחבי הבטן, לא איזור מסויים) , היום הרבה פחות כאב + חילות + לפני יומיים פעמיים שילשלתי.

הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי הפניה למיון, מחשש לאפנדיקס. היום הכאבים כמעט עברו, אך עדיין יש לי כצת בחילות

האים כדאי עדיין לבדוק? אני ממש פוחדת ללכת למיון מחשש להדבק בשפעת חזירים.

מה לעשות? אם הכאבים יעברו , עדיין לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפנדיקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם הכאבים חולפים ללא טיפול,

ד''ר דני רוזין
    12/08/2009

אין לך חום, אינך מקיאה- ניתן אולי להמתין יום נוסף ולראות אם מגמת השיפור ממשיכה. האם הרופא הפיק רגישות בטנית? (כשלחץ- האם כאב יותר?)
    צריך לזכור שדלקת תוספתן יכולה להטעות, האבחנה לא תמיד פשוטה, ורופאים פוחדים להחמיץ אותה- ולכן די זהירים וקלים על ההדק בהפניה למיון (ובצדק). וצריך גם לדעת שהעובדה שהכל חולף מעצמו לא שוללת את האבחנה של אפנדיציטיס- לא תמיד זה מתקדם ו"מתפוצץ".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנדיקס

אמא
    13/08/2009

תודה על התשובה המהירה!
    היום אני מרגישה יותר טוב, הכאבים כמעט עברו (כואב טיפה כשלוחצים) ואין יותר בחילות.
    האים עדיין יש צורך להבדק? לאיזה רופא לפנות, כירורג?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי אולי לחזור לבדיקה אחת נוספת,

ד''ר דני רוזין
    13/08/2009

כירורג של קופ"ח- שיוודא סופית שאין החמצה של משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו