אבצס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבצס
    זוזלין
    16/08/2009

לפני חודש יצא לי אבצס בשד הגעתי למיון אם חום טיפלו לי בו לפני יומיים חודש וחצי אחרי האבצס בשד יצא לי שוב ברגל בין המפשעה קצת יותר למטה זה גדל לממדים גדולים עליתי שוב למיון וניקו לי שוב רציתי לדעת ממה זה בא והאם יש לי על מה להיות בלחץ כי אני כבר לא יודעת מה לעשות בתוך חודשיים פעמיים אבצס רק במקומות שונים מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור האם האבצס הראשון

ד''ר דני רוזין
    16/08/2009

היה באמת ברקמת השד, או בעור השד, זאת אומרת שטחי יותר. אם מדובר באבצס עמוק- לא בטוח שיש קשר בין השניים. אם מדובר באבצסים עוריים חוזרים- לעתים יש נטיה של הגוף ואפשר להתייעץ עם רופא עור, ולעתים יש נשאות של חיידק וצריך להתייעץ עם רופא למחלות זיהומיות ולקחת תרביות- אבל בכל מקרה אחרי שני מקרים בלבד לא הייתי מתחיל בירור מעמיק עדיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבצס בשד ימין

ברוריה
    01/08/2010

הנני בת 45 אמא לשניים.

בתקופה האחרונה במשך חצי שנה יצא לי אבצס בשד ימין באותו מקום.

בשני המקרים הלכתי לרופא נשים אולם הוא הפנה אותי לכירורג שד. לחאר בדיקה של הכירורג
    קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע ימים אוגמנטין 875 מ"ל.

הרופא אמר לחזור לביקורת בעוד שבועיים והוא יחליט האם לבצע ניתוח להוצאת האבצס.

שאלותי:

האם הניתוח בהרדמה מלאה או חלקית ?

מהו משך זמן הניתוח ?

האם האבצס יכול לחזור ?

תודה על תשובתכם המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלת כבר תשובה מפרופ' קראוס

ד''ר דני רוזין
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו