בעיה בכליות?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בעיה בכליות?
    ליאת
    19/08/2009

הי.אני בת 35.בחודשים האחרונים אני סובלת מזיהומים/דלקות חוזרות בש.השתן.לפני חודשיים סמוך לקבלת המחזור (לא יודעת אם יש קשר בכלל) כאב לי נורא בצד שמאל, קצת מעל עצם האגן/מותניים רוחביים, קשה היה לי לנשום עמוק, הכאבים הקרינו קצת לגב, לא יכולתי להתכופף ו-או להרים את הרגל אליי.כשבוע לאחר שקיבלתי מחזור הכאבים הללו פסקו.הייתי בבדיקה אצל כירורג, הוא בדק ואמר לי שזה משהו נשי.הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שזה כירורגי אז...כעת כאבים אלו עם אותם סימפטומים חזרו.אמרו לי שאולי זה אבנים בכליות ובגלל הדלקות בשתן כנראה שיש קשר.מה ניתן לעשות כדי לטפל באבנים בכליות מעבר לשתיה מרובה? אני משתדלת לשתות הרבה.עשיתי לפני חודש בדיקת דם וביקשתי לבדוק גם תיפקודי כליות והכל היה בסדר.מה בכל זאת דעתך ומה עליי לעשות? אני עוזבת את הארץ בעוד חודש לכמה שנים ולא בא לי לעבור פרוצדורות רפואיות בארץ זרה ולכן תשובתך מאוד חשובה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בכליות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשאלה של דרכי השתן היעוץ צריך להיות

ד''ר דני רוזין
    19/08/2009

של אורולוג. כדאי אולי להגיע אליו כבר עם US כליות ודרכי שתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו