כאבים בחזה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    אילן
    25/08/2009

שלום רב,

אני בן 24. בריא.
    בקיץ שעבר ומעט אחריו חשתי כאבים חזקים מאד בחזה וקשיי נשימה - לאחר בדיקות שעשיתי: א.ק.ג + א.ק.ג מאמץ + אקו לב (גם כחלק מבדיקות ספורט) הכל נמצא תקין (הא.ק.ג מאמץ היה מעט בעייתי, אולם האקו פתר את העניין). נאמר לי שמדובר בלחץ (אכן הייתה זו תקופה לחוצה) ואולי גם כאבי שרירים.

בחודש-חודשיים האחרונים החלו לי כאבים דומים (חלשים יותר). אני מניח שכמו בשנה שעברה, אין מדובר בלב, ולכן אני פונה אליך.
    מה זה יכול להיות? האם דלקת, סתם כאב שרירים או משהו אחר?
    מדוע זה מופיע דווקא באותן תקופות של השנה (השנה אין את הלחץ של שנה שעברה)

אציין שני עניינים נוספים בהקשר זה -
    1. כמו בשנה שעברה, הכאב הוא בעיקר בצד שמאל של החזה, ומשפיע גם על שכם שמאל ועל חלקו השמאלי העליון של הגב, והוא גורם לי לחולשה ועייפות.
    2. צד שמאל של החזה שלי נפוח יותר מצד ימין (לא באופן קיצוני ומשמעותי אולם יש הבדל מסוים). אין לי מושג אם הדבר הוא רק בתקופות שכואב ונעלם כשלא כואב.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני חושב שיש לי מספיק נתונים

ד''ר דני רוזין
    25/08/2009

לאבחנה מדוייקת, בעיקרון זה נשמע כמו כאב מוסקולוסקלטלי (כאב ממקור מערכת השריר והשלד, ולאחר שעברת בירור לבבי (למרות שבגילך זה לרוב מיותר) איני רואה סיבה לדאגה, ואיני רואה קשר ברור לעניין העונתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו