גוש בשד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    לחוצה
    21/09/2009

בהמשך להודעה הקודמת שלי... (לא מצליחה לכתוב את השאלה הנוספת בהמשך לתשובתך להודעה הקודמת שלי אך תוכל לראות אותה מטה כמה שאלות לפני זו.
    בכל מקרה, לאחר תשובתך הייתי אצל כירורג והוא אמר שלא נראה לו שיש לי משהו על פי מישוש של 2 השדיים ואמרתי לו ששד אחד מרגיש מלא ובמרקם זהה כולו ואילו השני מרגיש יותר "חלול" ובמרכזו ממש מאחורי הפטמה אני מרגישה מעין גוש שמחליק כשאני לוחצת על השד משני הצדדים, זה מחליק לי מהאצבעות כמו שמחליקה ג'ולה שיש לפעמים מתחת לעור. הוא אמר שיכול להיות לכל שד מבנה שונה אצל אותה אשה.
    בכל מקרה הפנה אותי לאולטראסאונד שדיים.
    יש לי שאלה נוספת ששכחתי לציין בביקור אצל הרופא, כשאני לוחצת על השד עם הגוש יוצא לי נוזל שקוף מהפטמה ואילו מהצד השני לא וזה משהו שהבחנתי בו רק לאחרונה מאז הבחנתי בגוש.
    האם זה יכול לתת כיוון או להעיד על משהו? האם זה טבעי שיוצא נוזל שקוף מהפטמה ואם כן, למה רק מאחת? (לא ילדתי אם זה משנה משהו)
    מתנצלת על כל השאלות ומודה מראש על התשובה אני פשוט לחוצה מאוד ויודעת שגם אחרי האולטראסאונד לא יסתיים המתח כי לא אדע את התוצאות עד שאקח את התשובה אל הרופא, מה שמעכב את המתח הזה לעוד כמה ימים.
    תודה ושנה טובה ורק בשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה פטמתית יכולה להיות מוסברת

ד''ר דני רוזין
    21/09/2009

על ידי גורמים רבים- ורובם שפירים.
    ה-US יכול לאבחן שאכן מדובר בציסטה, ואולי גם לראות מה הגורם להפרשה.
    בהחלט נכון שיכולים להיות הבדלים במבנה של איזורים שונים בשדים, וכל המצב אצלך לא נשמע מדאיג- אין ברירה אלא להמתין לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בשד

לחוצה
    22/09/2009

האם אוכל לדעת את תוצאות האולטראסאונד מיד אחריו או שאצטרך לחכות עד לתור לרופא כדי שיפענח את התוצאות? כלומר יאמרו לי אם הכל בסדר ומה הגוש כבר באולטראסאונד?
    תודה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל נותנים תשובה ביד.

ד''ר דני רוזין
    23/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נתנו לי

לחוצה
    23/09/2009

גם כשהגעתי אל הפקידהעוד לפני שנכנסתי לעשות את האולטראסאונד היא אמרה לי שהתשובה תהיה מוכנה בשלישי הבא וגם הטכנאית שעשתה לי את האולטראסאונד אמרה לי שאני יכולה ללכת הביתה ושתשובה לא מקבלים במקום.
    אני לא מבינה למה, אני יודעת מנסיון של צילום ואולטראסאונד של דברים אחרים שנותנים במקום את התשובה אז למה פה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי במקומות שזה מבוצע על ידי טכנאי

ד''ר דני רוזין
    23/09/2009

הרופא עובר על הצילומים רק מאוחר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף המתח הזה...

לחוצה
    23/09/2009

לא בטוחה אם זו היתה טכנאית או רופאה, כתבתי טכנאית כי נדמה לי שהפקידה אמרה לי לחכות שהטכנאית תקרא לי אז אולי גם באסותא זה כך.
    מקווה לטוב.
    תודה על הסבלנות וגמר חתימה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו