ניתוח בלפרוסקופיה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח בלפרוסקופיה
    ליטל
    05/10/2009

לפני כ12 יום עברתי ניתוח שרוול בלפרוסקופיה. חתך אחד שהוא הגדול ביותר שיש לי (מתוך 5) התחיל לדמם כשבוע כמעט לאחר הניתוח. הדם נראה כהה מאוד. סביב בחתך הזה ישנה המטומה גדולה יחסית. שעדיין לא עברה לגמרי (רואים חלקים סגולים כהים וכחולים כהים)
    האם יתכן שדימום זה, שנמשך עד היום הוא מההמטומה שפשוט מצאה דרך ניקוז החוצה? מה עושים כדי שהחתך יסגר?

בנתיים לא הורידו לי את הסיכות לאחר הניתוח בחתך זה בגלל הבעיה הנ"ל. האם להשאיר עוד את הסיכות? או שאולי זה כבר יעשה נזק...

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בלפרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה אכן נשמע כמו המטומה שמתנקזת ולא

ד''ר דני רוזין
    05/10/2009

כדימום פעיל ומתמשך. לא יקרה נזק אם הסיכות ישארו עוד מס' ימים, אם כי לדעתי אין לזה טעם אחרי כמעט שבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לתת לדם לצאת?

ליטל
    05/10/2009

כי אני עם תחבושת שדי מונעת ממנו.
    או מה כדאי לי לעשות כדי לעזור לזה להסגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך להתאמץ...

ד''ר דני רוזין
    05/10/2009

מה שלא תעשי, ההמטומה תספג ו/או תתנקז, אין טעם לדאוג יותר מדי. חבישה פשוטה לספיגה (שהבגדים לא יתלכלכו) מספיקה לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו