מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן תחתונה לאחר סדרה של ניתוחיליאורה20/12/2009
לפני 5 שנים עברתי ניתוח טבעת ,רזיתי 48 קג, לפני 5 חודשים הגעתי למיון שחלל הבטן מזוהם מכך שהפורט של הטבעת הזדהם הוציאו לי מייד את הפורט ,אחרי 10 ימים חזרתי לניתוח הוצאת הטבעת עצמה, הניתוח הסתבך ואחרי 4 ימים גילו שהמעי הסתובב סביב עצמו ואז נכנסתי לניתוח מס 3 ברציפות בו שחררו את המעי בהצלחה שוחררתי אחרי שבוע הביתה. מאז עליתי 10 קג במשקל למרות ניסיונותיי לשמור ניסיתי כמה דיאטות ולא הצלחתי לרזות .לפני חודש ושבוע התחלתי את דיאטת אטקינס בה אוכלים תפריט נטול פחמימות לגמרי חוץ מפחימימות שבירקות ורק 20 גר ביום . לא ממש ירדתי גם מזה (3 קג ב5 שבועות) אבל אני מתמידה כי אני מפחדת להשמין אם אני הפסיק. לפני כשבוע החלו לי כאבים בבטן התחתונה כ3 ס"מ מתחת לפופיק, כמו לחץ של פיפי רק יותר גבוה ,בהתחלה זה היה בבקרים ממש חצי שעה ועבר ,ביום רביעי האחרון תקפו אותי הכאבים אחהצ וממש לא יכולתי לעמוד ,לקחתי אופטלגין ואחרי 20 דקות זה עבר. אותו הדבר קרה לי היום התחיל בשעה 19:30 בכאב עמום ואח"כ כאבים שלא יכולתי לעמוד ונשכבתי עד שממש ברגעים אלו (20:05) הכאב התעמם ומתחילים להעלם לגמרי.
שאלתי - מה זה יכול להיות? אילו בדיקות אני צריכה לעשות? האם עליי לחזור למרפאה של המחלקה הכירורגית בה נותחתי או לפנות לרופאת המשפחה? האם זה יכול להיות מה שנקרא הדבקות מעיים (הבנתי שזה תופעה שכיחה אחרי ניתוחי בטן) ? האם זה יכול להיות מהסוג דיאטה שאני עושה (אני סובלת מעצירויות רבות במהלכה)? ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור הניתוחים שעברת והכאבים
ד''ר דני רוזין20/12/2009החדשים ממליץ להיבדק על ידי הכירורג במרפאת המחלקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי לרופאת משפחה
ליאורה23/12/2009תודה
פניתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקות דם שתן ורופא נשים
אתמול היה לי התקף של חצי שעה ואחריו היו כאבים עמומים
ניסיתי לקבוע לרופא שניתח אותי אבל אין לו תורים פנויים בחודשיים הקרובים
מה אני אמורה לעשות? האם זה יכול להיות הדבקות של המעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדבקויות בודאי יכולות להיות,
ד''ר דני רוזין25/12/2009השאלה היא מה הן גורמות, והאם יש תופעות המתאימות לחסימת מעי.
אם הכאב עז ואין לך מענה מרופא מטפל כדאי לגשת למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)