כאבי בטן תחתונה לאחר סדרה של ניתוחי

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה לאחר סדרה של ניתוחי
    ליאורה
    20/12/2009

לפני 5 שנים עברתי ניתוח טבעת ,רזיתי 48 קג, לפני 5 חודשים הגעתי למיון שחלל הבטן מזוהם מכך שהפורט של הטבעת הזדהם הוציאו לי מייד את הפורט ,אחרי 10 ימים חזרתי לניתוח הוצאת הטבעת עצמה, הניתוח הסתבך ואחרי 4 ימים גילו שהמעי הסתובב סביב עצמו ואז נכנסתי לניתוח מס 3 ברציפות בו שחררו את המעי בהצלחה שוחררתי אחרי שבוע הביתה. מאז עליתי 10 קג במשקל למרות ניסיונותיי לשמור ניסיתי כמה דיאטות ולא הצלחתי לרזות .לפני חודש ושבוע התחלתי את דיאטת אטקינס בה אוכלים תפריט נטול פחמימות לגמרי חוץ מפחימימות שבירקות ורק 20 גר ביום . לא ממש ירדתי גם מזה (3 קג ב5 שבועות) אבל אני מתמידה כי אני מפחדת להשמין אם אני הפסיק. לפני כשבוע החלו לי כאבים בבטן התחתונה כ3 ס"מ מתחת לפופיק, כמו לחץ של פיפי רק יותר גבוה ,בהתחלה זה היה בבקרים ממש חצי שעה ועבר ,ביום רביעי האחרון תקפו אותי הכאבים אחהצ וממש לא יכולתי לעמוד ,לקחתי אופטלגין ואחרי 20 דקות זה עבר. אותו הדבר קרה לי היום התחיל בשעה 19:30 בכאב עמום ואח"כ כאבים שלא יכולתי לעמוד ונשכבתי עד שממש ברגעים אלו (20:05) הכאב התעמם ומתחילים להעלם לגמרי.
    שאלתי - מה זה יכול להיות? אילו בדיקות אני צריכה לעשות? האם עליי לחזור למרפאה של המחלקה הכירורגית בה נותחתי או לפנות לרופאת המשפחה? האם זה יכול להיות מה שנקרא הדבקות מעיים (הבנתי שזה תופעה שכיחה אחרי ניתוחי בטן) ? האם זה יכול להיות מהסוג דיאטה שאני עושה (אני סובלת מעצירויות רבות במהלכה)? ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאור הניתוחים שעברת והכאבים

ד''ר דני רוזין
    20/12/2009

החדשים ממליץ להיבדק על ידי הכירורג במרפאת המחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי לרופאת משפחה

ליאורה
    23/12/2009

תודה
    פניתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקות דם שתן ורופא נשים
    אתמול היה לי התקף של חצי שעה ואחריו היו כאבים עמומים
    ניסיתי לקבוע לרופא שניתח אותי אבל אין לו תורים פנויים בחודשיים הקרובים
    מה אני אמורה לעשות? האם זה יכול להיות הדבקות של המעיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות בודאי יכולות להיות,

ד''ר דני רוזין
    25/12/2009

השאלה היא מה הן גורמות, והאם יש תופעות המתאימות לחסימת מעי.
    אם הכאב עז ואין לך מענה מרופא מטפל כדאי לגשת למיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו