גולה או נפיחות במפשעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גולה או נפיחות במפשעה
    elina
    31/12/2009

שלום דוקטור.אני אחרי כריתה של בלוטת התריס עקב פפילרי.לאחרונה אחרי שאני מודעת לכל הבלוטות לימפה ואם הן נפוחות זה יכול להיות מסוכן מימששתי אצלי לפני כ3 חודשים גולה או נפיחות במפשעה.בשבוע אחרון היא גדלה.חשוב לציין שאני מגלחת אך אף פעם לא היה לי דבר כזה או אולי אף פעם לא שמתי לב.בכל אופן היום הייתי אצל כירורג שיש לו US במרפאה הוא אמר לי שזה לא בלוטת לימפה אלה נגע נייד ותחת אור אך בוודאות לא בלוטת לימפה.קיבלתי משחה THREOLONE. אך הוא לא שלל אופציה של ניתוח או דיקור במידה ומשחה לא תעזור.האם הגדרה של זה זה ציסטה עם כן אני פשוט לא מוצאת שום מידע ברשת לגבי ציסטוט במפשעה או שיש לזה שם אחר?ולמה ניתוח או דיקור הרי עם זה לא בלוטה אז למה לדקור או שזה כמו בקשר לקשרים בבלוטת התריס ש 4% מקשרים מעל 1 ס"מ סרטניים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולה או נפיחות במפשעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם זה באמת ציסטה תת עורית

ד''ר דני רוזין
    01/01/2010

אז זה לא הופך לממאיר, חפשי תחת Sebaceous cyst. מוציאים אם זה גדל ומפריע, או לעתים מזדהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו