מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב פנימי בתוך פי הטבעתמאיר11/02/2010
שלום,
לפני שבוע מצאו אצלי בקיבה לאחר בדיקת גסטרו-חיידק הליקובקטר .אני נוטל את כל הכדורים ( הטיפול המשולש) . לפני יומים היה לי כאב חד בתוך פי הטבעת קצת לפני יציאה ( היציאה היתה קצת מאומצת ולא הכי רכה). בבוקר לאחר שינה אני לא מרגיש את הכאב , אבל לאחר שאני יושב או פעילות מתחיל הכאב להופיע וכך במשך היום( מופיע בצורה בינונית וחלשה) , הכאב מקרין גם לרגל ימין.
לפני 3 שנים היו לי טחורים אבל חיצוניים.
אשמח לדעת מה המקור לכאב הפנימי ?
וכן מה עלי לעשות בתום השימוש בתרופות , איך אדע עם החיידק הושמד?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפי הטבעת
פרופ' מיכאל קראוס11/02/2010כאב בפי הטבעת מהסוג שתארת מקורו לרוב ב"פיסורה" (ANAL FISSURE)שהוא פצע באזור פי הטבעת או טחורים. לעיתים יש לדבר סיבות רציניות עוד יותר לכן מומלץ להבדק ע"ירופא מומחה לאזור (פרוקטולוג ) לפני החלטה על טיפול. בינתים יעזרו אמבטיות ישיבה ומרככי צואה.
בתום הטיפול התרופתי בהליקובקטר יש לחזור לבדיקת הגסטרואנטרולוג שיוכל לקבוע לפי העלמות הסמנים, ולעיתים ע"י בדיקה חוזרת ותרבית האם החידק הושמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' מיכאל קראוס
מאיר14/02/2010רציתי לומר תודה ואכן נמצא שיש לי תחורים, אך סליחה שאני שואל אבל לא קבלתי תשובה לעניין שלפני שבוע מצאו אצלי בקיבה לאחר בדיקת גסטרו-חיידק הליקובקטר .קבלתי טיפול בכדורים ( הטיפול המשולש) . אני סיימתי את השימוש בכדורים ( חוץ מכדור אחד לפי האוכל בבוקר) , ברוך השם כאב הבטן כמעט ואיננו ,אבל עדיין יש לי קצת סחרחרות וכאב ראש וכמו כן ירדתי המשקל , האם זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)