כאב פנימי בתוך פי הטבעת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאב פנימי בתוך פי הטבעת
    מאיר
    11/02/2010

שלום,
    לפני שבוע מצאו אצלי בקיבה לאחר בדיקת גסטרו-חיידק הליקובקטר .אני נוטל את כל הכדורים ( הטיפול המשולש) . לפני יומים היה לי כאב חד בתוך פי הטבעת קצת לפני יציאה ( היציאה היתה קצת מאומצת ולא הכי רכה). בבוקר לאחר שינה אני לא מרגיש את הכאב , אבל לאחר שאני יושב או פעילות מתחיל הכאב להופיע וכך במשך היום( מופיע בצורה בינונית וחלשה) , הכאב מקרין גם לרגל ימין.
    לפני 3 שנים היו לי טחורים אבל חיצוניים.
    אשמח לדעת מה המקור לכאב הפנימי ?
    וכן מה עלי לעשות בתום השימוש בתרופות , איך אדע עם החיידק הושמד?
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב פנימי בתוך פי הטבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בפי הטבעת

פרופ' מיכאל קראוס
    11/02/2010

כאב בפי הטבעת מהסוג שתארת מקורו לרוב ב"פיסורה" (ANAL FISSURE)שהוא פצע באזור פי הטבעת או טחורים. לעיתים יש לדבר סיבות רציניות עוד יותר לכן מומלץ להבדק ע"ירופא מומחה לאזור (פרוקטולוג ) לפני החלטה על טיפול. בינתים יעזרו אמבטיות ישיבה ומרככי צואה.
    בתום הטיפול התרופתי בהליקובקטר יש לחזור לבדיקת הגסטרואנטרולוג שיוכל לקבוע לפי העלמות הסמנים, ולעיתים ע"י בדיקה חוזרת ותרבית האם החידק הושמד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' מיכאל קראוס

מאיר
    14/02/2010

רציתי לומר תודה ואכן נמצא שיש לי תחורים, אך סליחה שאני שואל אבל לא קבלתי תשובה לעניין שלפני שבוע מצאו אצלי בקיבה לאחר בדיקת גסטרו-חיידק הליקובקטר .קבלתי טיפול בכדורים ( הטיפול המשולש) . אני סיימתי את השימוש בכדורים ( חוץ מכדור אחד לפי האוכל בבוקר) , ברוך השם כאב הבטן כמעט ואיננו ,אבל עדיין יש לי קצת סחרחרות וכאב ראש וכמו כן ירדתי המשקל , האם זה תקין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו