הרנייה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• הרנייה
    רווית רייכמן
    18/02/2010

שלום לך שמי רוית בת 41 מפתח תקווה ביום ראשון 14/2/10 עברתי ניתוח לפלרוסקופיה אצל ד ר סורינאו במהלך הניתוח הבנתי שהתגלה אצלי הרנייה בצד ימין הבנתי מדר סורינאו שהיהחלטה לא לנתח בשלב זה לצערי הכאבים אחרי הניתוח עדין לא פסקו .רציתי לדעת האם אני יצטרך בעתיד ניתוח לפי דעתי הכאבים האלה היו לי 7 חודשיים ואף אחד לא ידע להגיד מה זה .
    אני ישמח מאוד לקבל ממך תשובה.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרניה

פרופ' מיכאל קראוס
    18/02/2010

רוית שלום רב
    לא ברורה הסיבה בגללה עברת ניתוח בשיטה לפרוסקופית. אך אם גילו אצלך הרניה (בקע) בעת הניתוח ולא תקנו אותו, יהיה צורך לתקן את הבקע בעתיד
    פרופ' מיכאל קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית,

ד''ר דני רוזין
    19/02/2010

ראיתי את הבקע, קטן מאד, לא ברור אם הוא מסביר את כאבי האגן הממושכים שלך ואם בכלל יש חובה לתקנו, ולכן חשבתי שמן הראוי להימנע מהתערבות נוספת באותו מעמד, כדי לדון איתך, להסביר לך את הסיכויים והסיכונים, ולקבל החלטה משותפת יחד איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו