מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לעצה מאובדת עצותאיילת שחר19/02/2010
שבת שלום, אבקש את עזרתכם בזוית ראייה נוספת ,אימי מאושפזת בבית החולים כבר כמעט חודשיים בעיקבות מה שהחל בדימום בבטן לפי מה שהוסבר לנו לחלל הפריטוניאלי{ די רציני -קיבלה 3 מנות דם רצו לתת רביעית אבל המצב היה רגיש מידי} והייתה בסכנת חיים כשלושה שבועות.היה חשד לפלאו שנתמך בבדיקות דם ואיסוף שתן אולם בגלל שאי אפשר לעשות ביופסיה אין אפשרות לדעת בוודאות כי מצבה רגיש מידי. 2 ה CT הראשונים + MRI ראשון הראו גוש בגודל 17*12*9 וב CT שנעשה לפני הניתוח ניראו רק 2 גושים ולכן לא ניתחו. MRI שנעשה אתמול הצביע על 2 גושים הנראים כדם ולא רואים מאיפה דיממה ומה הפריש ומפריש את הטוקסינים.היא סובלת מכאבים בבטן ,רגישות,לחץ דם שעולה ללא התרופות הניתנות בבית החולים{ שוחררה ביום ב' בצהריים ואושפזה חזרה ביום ג'בבוקר בעיקבות כאבי בטן עזים,ועליית לחץ הדם.} גם ה CT שנעסה לה ביום ד' הראה את ממצאי ה MRI הוסבר לנו שהיות ועדיין לא עלו על הגורם למצב היא עדיין לא יצאה מכלל סכנה. ניבדקה ע"י אינדוקרינולוג שהורה רק לעקוב אחרי מצבה,בוצעה גסטרוסקופייה-תקינה, שאר הבדיקות מראות בערך את מה שהיה בהתחלה.אנו כבר לא יודעים לאן ולמי עלינו לפנות ונודה על כל עזרה. בתודה מראש ושבת שלום איילת וכל משפחת שחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
איילת שחר19/02/2010שכחתי לציין שהיא מאושפזת במחלקה ה4103כירורגית בבית החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא בטוח שהתמונה ברורה לי
ד''ר דני רוזין19/02/2010מהתיאור שלך, לא ציינת את גילה, ולא ממש ברור מה הכוונה ב"המצב רגיש". אם אני מבין נכון יש חשד לפיאוכרומוציטומה, ונוצר דימום עקב קפיצת לחץ דם. לגבי הגוש/גושים, קשה להבין איפה בדיוק רואים אותם, בלי לראות את ההדמיה, ולא ברור לי אם מדובר בשטף דם או בגוש אמיתי.
כדי להבין יותר טוב מה מצבה הנוכחי ומהן האפשרויות לטיפול (ומה מתוכנן בפועל), אני מציע לבקש פגישה מסודרת עם הרופא המטפל בה במחלקה או עם מנהל המחלקה, ואם זה לא מקדם את הנושא יש לכם זכות ואפשרות להביא יועץ חיצוני שיעבור על כל החומר והממצאים, ישוחח עם רופאי המחלקה, ויעזור לכם להבין ולהחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)