מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיסרי,בקע,מתיחות בטן ועור נפולעירית02/03/2010
שלום שמי עירית אני בת 33
אני כחודשיים אחרי לידה שניה הפעם בלידה רגילה.
לפני 3 שנים ילדתי בקיסרי ובטן שלא ירדה לי גם שנתיים אחרי, נשארה לי בטן גדולה שלא ניתן להתבלבל שאני שוב בהריון , מתחילה מלמעלה גבוהה ועגולה לפחות חודש 5-6 ,אני רזה כך שזה מאוד בולט, פניתי לכרורג בזמנו שאמר לי, מותק תסיימי את הלידות ואז נכניס לך רשת, הסתובבתי כך שנתיים לא השתנה גם אחרי פעילום פעמיים בשבוע חזק על הבטן וספורט. כלום
בהריון העכשוי הבטן היתה עוד יותר עצומה העור מאוד מאוד נמתח נשארו סימנים זוועה ועור נפול והבטן ממש למעלה גבוהה וגדולה.
זה מתסכל שאני מדוכאת מזה מאוד, לא לדבר על אנשים שמציקים לי, כי אני ממש רזה.
מה לעשות? שמעתי קראתי כתבה על ניתוח לבקע מסוג ביולוגי?
מה לגבי העור שנשאר זה באותה הזדמנות? אני עוד מתכוונת ללדת בעתיד , זה לא יהרוס הכל? ההחלמה כואבת וקשה?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה שאת מתארת זו חולשה משמעותית של
ד''ר דני רוזין02/03/2010דופן הבטן, ולא בהכרח בקע, ולכן בכלל לא ברור שכירורג זה הכתובת, וגם לא נראה שיש מקום לרשת (או לתחליף ביולוגי כלשהו). מציע להתייעץ עם פלסטיקאי, לגבי מתיחת הבטן- שמשלבת גם הסרת עור עודף. אם אכן יש גם בקע שדורש תיקון- ניתן לשלב את הניתוחים, הפלסטיקאי יעזר בכירורג לחלק הזה.
לגבי "רשת ביולוגית"- יקר, לא מוכח לטווח ארוך ועדיין לא מפותח מספיק להחליף רשת סינטתית.
ניתן להרות אחרי ניתוח מתיחה- אבל יש אכן סיכון של "קילקול" התוצאה, ולכן בד"כ ממליצים להמתין עד סיום תוכנית הילודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
עירית03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)