השתלה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• השתלה
    שולי
    23/03/2010

אני חולה דיאליזה מזה כשנה ומאז הרבה פעמים נסתמו לי גרפטים, שוקלים כרגע דיאליזה ציפקית שאני חושש ממנה מאד בגלל בעיות זיהומים ובגלל שאינני מאוזן כלל בסכרת, כמו כן עברתי לפני כ12 שנים 2 ארועים מוחיים כתוצאה אנימשותק ביד ורגל שמאל הולך מאד מאד לאט, רציתי לבדוק התלת כליה אבל הנפרולוגית שלי אמרה שאני לא מתאים , האם לדעתכם יש טעם לבדיקה נוספת או בשל הבעיות שציינתי הארועים המוחיים והסכרת שלא מאוזנת כבר הרבה שנים מאד קשה לי לאזן אותה. וכן מה דעתכם על דיאליזה ציפקית ומה עדיף כלומר האם זה שאני לא מאוזן בסכרת וכן בעיית הזיהומים קשה לי נפשית ולכן אני לא שומר כל כך על היגיינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה מאד לענות- הערכת הסיכון

ד''ר דני רוזין
    23/03/2010

בהשתלת כליה אינה פשוטה, והנפרולוג המטפל שמכיר אותך הוא כנראה בעל היכולת הטובה ביותר להעריך. עקרונית דיאליזה פריטוניאלית היא טובה למצבים רבים, כדאי שוב להתייעץ עם הנפרולוגית שלך לגבי התאמתך. הכירורגיה במקרה זה נותנת את השירות הטכני, אבל את קבלת ההחלטות אנחנו לרוב משאירים לבעלי המקצוע- הנפרולוגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו