חוט מבצבץ מאגודל

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• חוט מבצבץ מאגודל
    אני
    01/04/2010

שלום רב,
    לפני כחודשיים חתכתי את אגודל שמאל בסכין ואובחן לי ע''י אורטופד קרע בגיד המיישר של האגודל של 50%-60% . הוא תפר את הגיד והאגודל קובע. כיום האצבע מתפקדת כמעט כמו בעבר חוץ מבעיה אחת. חוט לבן אחד מבצבץ מתוך אמצע הצלקת. במהלך החודשיים האלה ניסו אחיות ואפילו כירורג כף יד להוציאו בכח ובכל פעם היה דימום ממקום סמוך למיקומו של החוט. נאמר לי לחכות עד שיצא לבד, אבל זה לא קורה. לפני שלושה ימים נוצרה מוגלה סמוך לחוט. ניקזתי אותה לחלוטין אבל החוט עדיין תקוע באותו מקום ולא ניתן למשוך אותו, הוא חזק וכואב.למרות שימוש במשחת אכטיול הוא לא יצא.

שאלתי היא, האם חוט מתכלה יכול שלא להתכלות לפעמים ? האם יש דרך לא ניתוחית להוציא את החוט ? ובמידה ולא , אם החוט לא התכלה והוא עדיין מחובר לגיד, האם הוא יכול לגרום לזיהומים חוזרים ובעיות בעתיד ואיך מונעים את זה ?
    תודה, וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוט מבצבץ מאגודל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוט מבצבץ מפצע ניתוח

פרופ' מיכאל קראוס
    01/04/2010

חוט זה עשוי לרוב מחומר בלתי נספג והוא קשור לגיד שנתפר. חוט זה עלול לגרום לזיהום ולכן הייתי ממליץ לפנות לאורטופד שביצע את הניתוח כדי שישלוף את החוט ללא צורך בניתוח
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו