שלום, שאלה חשובה...

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה חשובה...
    מודאגת
    02/04/2010

שלום, יכול להיות אני סובלת מעצירות קשה מאוד (אין יציאות ללא משלשלים, והקפדה על תזונה נכונה) היום הלכתי לשירותים והאסלה הייתה די שבורה והישיבה עליה הייתה די עקומה, וכשלחצתי כדי לנסות להוציא משהו, הרגשתי שריר כלשהו בבטן התחתונה כאילו לוחץ עליה מלמטה, והרגשתי כאב בבטן התחתונה. לאחר שנעמדתי הרגשתי ממש כאב בכל הבטן השמאלית וכאילו "ואקום" הפוך- בכל נשימה שלי שמעתי ממש קולות חזקים של מים שהיו לי בבטן (במעיים כנראה, אני שותה הרבה בגלל העצירות) כאילו "מתחכחים" בבטן, עם כל שאיפה ונשיפה, והרגשתי מין ואקום כזה וכאב.
    מאז אחרי ארוחות כואבת לי הבטן ויש לי בחילה, ואני לא מצליחה וכואב לי אפילו לנסות ללחוץ כדי להוציא משהו בשירותים.

השאלה שלי- מה זה יכול להיות? האם יש אפשרות של תזוזה/ סיבוך של המעיים? והאם יש סיכוי שיש לי הידבקויות במעיים ולא עברתי ניתוח בטני?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאלה חשובה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה

מודאגת
    02/04/2010

כשכתבתי בתחילת ההודעה "יכול להיות" נמחק לי ההמשך של המשפט- התכוונתי לכך שיכול להיות ששאלתי לא מתאימה לפורום זה... בכל מקרה מקווה שכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכוי שיש הדבקויות

ד''ר דני רוזין
    03/04/2010

ללא ניתוח קודם הוא נמוך מאד, אך ממילא המצאות הדבקויות אינה משמעותית ברוב המקרים- מה שחשוב היא תוצאה אפשרית שלהן, חסימת מעיים- וזה לפי התיאור ודאי שאין לך. גם נזק למעיים בתוצאה מלחץ בשירותים הוא לגמרי בלתי סביר. יתכן שמדובר בכאב משריר בדופן הבטן, או אולי הפרעה אחרת המעיים הקשורה לעצירות- קשה לאבחן חד משמעית לפי התיאור, אבל לא נראה שיש מקום לחשש, מציע להמתין, ואולי להעזר במשכך כאבים לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו