מוקד איזואקוגני קטן

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• מוקד איזואקוגני קטן
    מייק
    12/04/2010

שלום. בן 37 לפני 10 שנים חליתי בנונסמינומה כולל הגדלת בלוטות ברטרופרינאום. עברתי כריתת אשך שמאל וכימוטרפיה. מאז 10 שנים אין עדות למחלה. לאחרונה עברתי א.ס. בטן לביקורת שנתית וקיים הממצא הבא: טחול בגודל תקין, הודגם מוקד איזואקוגני קטן בקוטר 0.7 ס"מ עם האלו קל מסביב. ללא זרימה בתוכו. יתר האיברים ללא ממצא.
    העברתי את הממצא לאונקולוג המטפל בי ולשמחתי טען שאין קשר למחלה שהייתה לי. כמובן שהממצא מטריד אותי. מה יכול להיות ממצא שכזה (בא.ס. שנה לפני לא ציינו אותו) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקד איזואקוגני קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקד בטחול

פרופ' מיכאל קראוס
    13/04/2010

הופעת מוקד חדש בטחול צריכה לעורר ברור נוסף. הייתי מתייעץ עם מומחה לCT ובכל מקרה יש לעקוב אחריו בקפדנות ע"י בדיקה חוזרת אחרי 3 חודשים. אם איננו משתנה להמשיך במעקב בלבד
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד איזואקוגני בטחול - עדכון

מייק
    22/04/2010

שלום פרופסור.
    בצעתי סי טי והממצא מסתבר שהיה גם לפני שנתיים באותה המידה. בפענוח כתוב סביר להניח המנגיומה.
    בכל מקרה רציתי לעדכן ותודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד בטחול

פרופ' מיכאל קראוס
    22/04/2010

תשובת הCT משמחת רק הקפד להשאר במעקב
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו