דחוףףףףףףףףףףףףףףףף לחץץץץץץץץץץץץץ

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףףףףףףףףף לחץץץץץץץץץץץץץ
    מורן
    20/04/2010

בעלי לאחר סרטן אשך עבר טיפולים כימוטרפיים וכרגע נישארו מוקדים בכבד שלא יודעים מה יש בהם ולכן פרופסור אנקולוג המליץ לאחר ברורים כי אכן כדאי לנתח את הכבד ולהוציא את המוקדים האלה בחוץ שאולי בעתיד יהיו סרטנים וכך זה יהיה יותר מסובך
    הייתי רוצה לדעת מימה מורכב ניתוח להסרת אונה ימנית בכבד אם זה מסובך ואיך ההחלמה בעלי הוא אדם בריא בדרך כלל הוא בן 28 וסיים כבר את הטיפולים לפני 4 חודשים אני ממממממששש בלחץ ולא יודעת מה יהיה אז אני מבקשת שמשהוא יענה לי ויגיד לי אם הוא יוכל לסרוד ניתוח כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל הערה קטנה-

ד''ר דני רוזין
    20/04/2010

פרופ' קראוס ואני משתדלים לענות מהר על כל השאלות כמיטב יכולתנו, וכדי לשמור על מסגרת תרבותית בפורום רצוי להימנע מכותרות צעקניות.
    אם האונקולוג המליץ על ניתוח נראה שזה הצעד הנכון לעשותו, כריתת כבד בימינו הוא ניתוח יחסית נפוץ, יש הרבה מרכזים עם ניסיון רב ותוצאות טובות, ולמרות שזה ניתוח מורכב עם אפשרות לסיבוכים הסיכויים טובים מאד, ביחוד לגבר צעיר, לעבור אותו בשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

מורן
    20/04/2010

תודה רבה פשוט אנחנו מאוד לחוצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך להתנצל, שיהיה בהצלחה!

ד''ר דני רוזין
    20/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו