אבצס מחוזר על המפשעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבצס מחוזר על המפשעה
    דייויד
    28/04/2010

שלום ,
    לפני כחודשיים היה לי אבצס בקו המכנסיים מעל למפשעה ,לאחר טיפול אנטיביוטי של אוגמנטין האבצס התייבש , שבועיים לאחר מכן באותו המקום ממש ליד חזר עוד אבצס , הוא הופיע כפצע לבן קטן כואב והתפתח מהר מאוד , המקום נהיה חם ונפוח , בפעם זאת הטיפול האטיביוטי לא עזר ובוצע ניקוז שנרפא היטב , היום בצד השני הופיע עוד אבצס,אני כבר מיואש מה עלי לעשות האם צריך אני מבין מה זה אבצס אבל לא מבין מה הסיבות לחזרה שלו אשמח לקבל מידע על חזרה של אבצס ,
    האם לבדוק מחלה זיהומית ? האם בדיקות דם יכולות למצוא את הגורם ? מי הרופא המתאים לטיפול - רופא עור או רופא מומחה למחלות זיהומיות ?במידה ואטול אנטיביוטיקה עכשיו האם ניתן אח"כ לבצע בדיקות דם או שהאנטיביוטיקה "מפריעה " ?

אודה על כל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס מחוזר על המפשעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יש אבצסים חוזרים כדאי

ד''ר דני רוזין
    30/04/2010

להתייעץ עם מומחה למחלות זיהומת, לעתים יש נשאות של חיידק שצריך לחסלו, אך לעתים זו בעיה שקשורה לעור ולבלוטות החלב והזיעה שלו- ואז אולי גם רופא עור יכול לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו