מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בהמשך לתשובתכםעינבר09/05/2010
שלום שוב
לפי מה שאני רואה ומרגישה זה מעין גוש עגול וכאשר אני לוחצת עליו כואב אך לא חזק
ולפי מיטב ידיעתי האבצס ים שהיו לי כאבו מאוד וזה לא כואב רק אי נוחות
זה נמצא במפשעה לא רחוק מאיזור הווגינלי
האם זה קשור לגניקולוג ?
יש באיזור המקום אדום מעט אך יש אי נוחות
מה דעתך .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש במפשעה
פרופ' מיכאל קראוס09/05/2010גוש במפשעה יכול להיגרם ע"י סיבות רבות שהשכיחה שבינהן היא בלוטת לימפה מוגדלת, בנוסף יכול גוש כזה להגרם גם ע"י בקע מפשעתי, מורסה ועוד. הייתי מציע שתבדקי ע"י רופא שיקבע את טיב הגוש ואף יוכל להעזר ע"י בדיקה על-קולית (אולטאסאונד) לקבוע את טיבו.
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודאג..
חסוי31/08/2011לי יש גוש במפשעה ליד שתי האשכים.. יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מאוד מודאג.. - תגובה
ד''ר דני רוזין31/08/2011לדאוג- לא, רוב הגושים באיזור שפירים, אבל לבדוק- כן, כדי לאבחן ולהחליט אם יש צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עינבר09/05/2010מחר אני צריכה להיבדק ע"י גניקולוג האם הוא יכול לדעת ולמי להפנות אותי ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לגינקולוג
פרופ' מיכאל קראוס09/05/2010הגינקולוג בהחלט יכול לעזור באבחנה וכן יכול להפנות אותך לכירורג במידת הצורך
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר האיזור של הגוש אדום
עינבר09/05/2010לא רציני אך המיחושים באיזור מקרינים גם לבטן שמאלית תחתונה
מקווה שזה מכוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)