שאלה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    13/05/2010

שלום רב,
    אני נורא מפחדת ומבקשת מאוד שתענו לי כי אני נורא לחוצה.
    לפני מס' ימים קראתי כתבה על לימפומה. התחלתי לחפש אצלי בלוטות בכל הגוף.
    מזה 3 ימים יש לי כאב בבטן תחתונה בצד שמאל יותר כאשר אני לוחצת שם. הרגשתי שם הרבה ג'ולות כאלו ופניתי לכירורג אשר בדק את המקום ואמר שלא מבחין בבלוטות.
    היום הייתי אצל רופא משפחה אשר גם כן בדקה אותי ואמרה שהג'ולות האלו זה( שומן?).
    צריך לציין שאני עברתי ניתוח קיסרי לפני שנה וחצי ונשארה לי בטן. בנוסף היא אמרה שבלוטות לימפה הן במפשעות ואלא שבבטן הן פנימיות ואי אפשר להרגיש אותן בבדיקה ידנית.
    לפני כמה ימים ביצעתי בדיקת דם כולל ספירה שקיעה TSH FerittinB12 הבדיקה תקינה.
    בוצע רנטגן חזה ועמוד שדרה- תקין.
    האם זה באמת יכול להיות שומן (חלק מהג'ולות יותר קטנות וחלק יותר גדולות).
    אני בפחד נוראי,
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נודולות בעור דופן הבטן

פרופ' מיכאל קראוס
    13/05/2010

נראה לי מהתאור שלך שמדובר בגושים שומניים קטנים בדופן הבטן ,בעיקר לאחר שרופאה בדקה זאת וגם היא חושבת כך. בלוטות לימפה של לימפומה נמושות בתחנות מסויימות ולרוב לא בעור דופן הבטן. כרגע אני מציע לך להירגע ולהמשיך לעקוב אחר גושים אלו ואם הם ישארו ללא שינוי הרי שצדקנו באבחנה. אך אם תבחיני שגוש מסויים הולך וגדל הרי שיש לחזור לרופא ולבצע ניקור במחט (FNA) של הגוש
    פרופ מקראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו