מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאביפ בפי בטבעתמלי08/06/2010
שלום
בחודשיים האחרונים התחילו לי כאבים בזמן יציאות לא התייחסתי לזה אך היום הכאבים
התגברו בצורה נוראית עד כדי כך שאני פוחדת ללכת לשרותים וחץ מזה יורד לי דם
רציתי לדעת מה זה וגם איך אפשר לטפל בזה בבית משום שאין סיכוי שאני אלך לרופא
כי אני נורא מתביישת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפי הטבעת ודימום
פרופ' מיכאל קראוס08/06/2010הסיבות השכיחות ביותר למצב זה של כאבים בפי הטבעת ודימום טרי הם טחורים ופיסורה אנלית., אך חשובה עוד יותר בעיני היא העובדה שאת סובלת גם מדימום רקטלי היכול להגרם בין היתר ע"י פוליפ או סרטן של המעי הגס. באופן זמני ריכוך הצואה ע"י שתית שמן זית או שמן פרפין ואמבטיות ישיבה יכולים להקל על מיחושיך, אך אני חוזר שוב יש לברר את סיבת הדימום ע"י קולונוסקופיה ולכן עליך לפנות קודם כל לגסטרואנטרולוג.
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי אל יאוש
אני05/10/2010אם יש לך פיסורה או טחורים קודם כל שתהיי בריאה ב"ה . ושתהיי בטוחה שזה אכן זאת הבעיה שלך ולא חלילה בעיה אחרת.. ומה שיש לי לעזור לך זה משהו שאני המצאתי לעצמי פשוט, זול ,ובדוק, שעזר לי לאחר 3 שנים של סבל רב שזה וזלין למרוח בחוץ ולהחדיר פניה לאט בעדינות שירכך לעשות מסג' עדין כמה שיותר את האזור ולהשתדל להכניס טיפה את הטחורים פנימה כי הם בלחץ כשהם בחוץ מה שיותר ולפני כל ההליכה לשירותים לאחר היציאה מהשירותים לשטוף טוב טוב את האזור. ושוב למרוח וזלין זאת התרופה שלי היום כי שום דבר לא עזר לי קניתי משחות בהמון כסף באופן פרטי דרך רופא וכלום לא עזר רק וזלין אני טופחת לעצמי על השכם שהמצאתי את זה בגלל שחיפשתי המון עקב הסבל של 3 שנים רעות שהיו לי הרופא אמר לי שאני צריכה לעשות נתוח לא רציתי בשום אופן אין לי כח סבל הבושה הרגה אותי והכאב של אחרי הנתוח אין מצב בכלל מספיק לי הבדיקה של הטחורים והפיסורה הרגה אותי. עוד דבר מלי שהו חשוב מאוד. אם יש לך עצירות ואני מאמינה שכן כי הכל בא עקב עצירות תשמרי על תזונה נכונה אבל הכי חזק שיש ולא להגיע למצב של קיבה קשה אם יש צורך לעשות חוקן תעשי אפילו לבד .משהו שיגרום לך לקיבה רכה זה הכי חשוב לאכול המון סיבים ולשתות מים. וב"ה נדבר עוד חודש חודשיים ותראי חיים חדשים כמוני. אני נולדתי מחדש. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)