עברתיניתוח הרניה בצלקת הניתוחית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• עברתיניתוח הרניה בצלקת הניתוחית
    אני
    29/06/2010

לשאלה: לאחר הניתוח שעשה לי שם שם רשת של 15X15 ובכל זאת הייה פריצה נוספת של אותה הרניה בצלקת הניתוחית שנערכה לי בכרמל בצילום ניצפו גם שתי קליפסים שישנם שם עד עתה הקליפסים תפקידם כך נאמר לי בדיעבד להחזיק את המעי הגס כדי שלא ידלוף עשיתי MRI לא מזמן והייה לי נורא חם בבטן האים יש קשר לשני הקליפסים האלה האים מקובל להשאיר בכלל קליפסים כאלה בבטן לאחר ניתוח עכשיו יש לי הרניה מאוד ארוכה וגם מעצבנת כי בכל פעם שאני יושב בשרותים תיסלחו לי אבל זה מתנפח ואני מפחד כי אני לוחץ על זה בחזרה וכך אני מתמודד עים זה ועוד מספר דברים שלא שייכים לאותו ניתוח יש כאן למישהו ליתן לי עצה נא לא להגיד לך לרופא שלך וקבל עצה הלכתי אליו ועכשיו אני מבקש עצה מס 2 (כמובן לא מחייבת אף אחד )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשאלותיך:

ד''ר דני רוזין
    30/06/2010

רשת אינה מבטיחה שהבקע לא יחזור, היא מורידה את הסיכון אך לא לחלוטין, זה גם תלוי בטכניקה הניתוחית בין השאר. אם יש בקע חוזר גדול ומפריע ראה שיש מקום לניתוח נוסף, ותצטרך להגיע לכירורג שמיומן בכך.
    סיכות ניתוחיות (קליפסים) קיימות בשימוש נרחב למיגוון מצבים, והן מיועדות להישאר בגוף. הן לרוב לא מושפעות ממגנט, ולכן אין קשר לתחושותיך ב-MRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי כרס גדולה

אני
    02/07/2010

האים זה יכול להפריע לניתוח חוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בדיאטה תחת פיקוח של דיאטנטית

אני
    02/07/2010

ככל שאני יורד במישקל כך הבטן גדלה, (צליאק )כרסת נישללה לא יודע למה היא גדולה ואני באמת לא אוכל הרבה כי רק מה שרעייתי נותנת לי זה מה שאני אוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל ניתוח בשמנים עלול להיות

ד''ר דני רוזין
    02/07/2010

קשה יותר ועם יותר סיבוכים, אך זה לא אומר שאינו ניתן לביצוע. יתכן וחלק מה"כרס" זה למעשה הבקע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו