מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ורידים בולטיםגיני09/07/2010
לאחר צילום ממוגרפיה גוש 9 ממ גבולות בלתי סדירים ברביע העליון. מופנית לביופסיה ואולטרסאונד.
.יש לי גם כאבים בשד בשבוע האחרון מקרין לצד ימין מאחורה האם אני במצב של סרטן גרורתי. אני מאד לחוצה. מה עושים שבדיקת כירוג לוקחת זמן ואולטסאונד.אני יודעת שסרטן במצב מתקדם הוא כואב.
האם רביע עליון קשור לחזה. כמו כן אני קראתי שורידים רחבים על השד מסמל סרטן השד.האם יתכן שוירדים בולטים מעל החזה .זה בלוטת לימפה מהשד.
תחדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לך קצת בילבול מושגים, ותסריטים
ד''ר דני רוזין09/07/2010קצת חמורים מדי יחסית למה שבאמת ידוע כעת. למרות שהלחץ והחרדה מובנים, עדיף להיצמד לנתונים הקיימים:
1. נמצא גוש בהדמייה. אין עדיין בכלל הוכחה שמדובר בגידול סרטני. ואם הוא ימצא כסרטני- הוא קטן והסיכון במצב זה למחלה גרורתית הוא יחסית נמוך. למרות הלחץ- אין ברירה אלא לבצע את הביופסיה ולהמתין לתוצאות, ולזכור שלעיכוב עד קבלת התשובה אין שום משמעות והשלכה על מצבך, גם אם יש סרטן הוא לא מתפתח בשבועיים-שלושה.
2. סרטן במצב מתקדם יכול לכאוב (למשל בגלל גרורות בעצמות, לרוב לא מהגוש בשד עצמו), אבל זה לא הופך כאב בשד לסימן לסרטן מתקדם, זו חשיבה לא נכונה. רוב הסיבות לכאבים בשד הן בנאליות ושפירות, וקשורות למבנה השד ולא לנוכחות סרטן.
3. אין קשר בין ורידים לקשרי לימפה. ורידים מורחבים אינם סימן לסרטן. וקשרי הלימפה נמצאים בבית השחי, לא בשד.
4. רביע חיצוני עליון זה תאור של מיקום, נהוג לחלק את השד לארבעה רביעים, כדי לתאר במדוייק יותר את המיקום אליו מתייחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גיני10/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)