מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח בריאטרי- שרוולאפרת12/07/2010
שלום רב
בעלי קבע תור ללחודש הבא לניתוח בריאטרי מסוג שרוול
ברקע - GERD ובקע . כשאובחן (לפני 7 חודשים) היתה לו דלקת בוושט. הוא כבר חצי שנה נוטל OMEPRADEX 40 מ"ג.
הכירורג שאמור לבצע את הניתוח הציע ש"כשיהיה בפנים" אם יראה שזה אנטומי ולא בגלל המשקל ינסה לתקן "על הדרך " גם את הבקע.
החשש שלי הוא כיצד אפשר לדעת האם הדלקת בוושט עברה? האם אפשרי לנתח עם דלקת בוושט או שזו סכנה לבצקות זיהומים וכו? בהתייעצות עם גסטרואנטרולוג , קיבלנו את התשובה שבמידה והוא נוטל את האומפרדקס כפי שאמור הדלקת היתה אמורה לעבור.
אני חוששת מהניתוח ואיני יודעת מה לעשות או עם מי עלי להתייעץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי
בכבוד רב ובברכה
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אפרת12/07/2010שכחתי לציין שהכירורג אמר שהוא סומך על תשובת הגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדלקת בושט אינה זיהומית
ד''ר דני רוזין12/07/2010אלא תוצאה של עליית חומצה, ולכן אין סכנה לסיבוכים בניתוח שקשורים לדלקת.
אם הוא תחת טיפול מתאים- אין כל מניעה להינתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)