מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס במפשעה וגירוד בזמן קיום יחסי מיןד``ר דני רוזין21/07/2010
שלום ד"ר
עברתי ניקוז לפני 3 חודשים של האבצס במפשעה וכרגע אני מקיימת יחסי מין ומאוד מגרד לי בצד שהיה את האבצס ויש אף תחושה של נפיחות
האם זה חוזר בגלל יחסי מין? וכמה זמן אני אמורה לחכות אחרי ניקוז אבצס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבסצס במפשעה
פרופ' מיכאל קראוס21/07/2010אחרי 3 חודשים יש לצפות שהאבסצס הבריא לחלוטין. הרגשת גרד מקורה לרוב בגירוי של העור, לא נראה שהדבר קשור ביחסי מין. צריך לרחוץ היטב את האזור יום יום ולמרוח משחה מרגיעה. אם אכן קימת נפיחות צריך לעקוב אחריה ואם היא הולכת וגדלה יש לחזור לבדיקת כירורג כי אולי אבסצס חוזר
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי נראה לי שזה חוזר
אני05/10/2010טלי עברתי נתוח כזה ואחרי שלושה שבועות בא לי הגרד כזה והנפיחות חזרה לי מחדש כמה סבל כאילו לא עשינו כלום זה בכלל לא נעים אבל אני חושבת שמה שיכול לעזור לנו זה לשטוף פעמיים ביום את האזור עם סבון וגם ששינוי בלבוש יכול לעזור תחתונים לא צמודים בכלל וגם מכותנהכנראה שזה חשוב מאוד ולאוורר את המקום בחצאיות . בגדים רחבים היום אני כבר לא סובלת כי עברתי ועשיתי כמה שינויים ובנתיים חצי שנה של שקט ב"ה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)