אבצס במפשעה וגירוד בזמן קיום יחסי מין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבצס במפשעה וגירוד בזמן קיום יחסי מין
    ד``ר דני רוזין
    21/07/2010

שלום ד"ר

עברתי ניקוז לפני 3 חודשים של האבצס במפשעה וכרגע אני מקיימת יחסי מין ומאוד מגרד לי בצד שהיה את האבצס ויש אף תחושה של נפיחות
    האם זה חוזר בגלל יחסי מין? וכמה זמן אני אמורה לחכות אחרי ניקוז אבצס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבסצס במפשעה

פרופ' מיכאל קראוס
    21/07/2010

אחרי 3 חודשים יש לצפות שהאבסצס הבריא לחלוטין. הרגשת גרד מקורה לרוב בגירוי של העור, לא נראה שהדבר קשור ביחסי מין. צריך לרחוץ היטב את האזור יום יום ולמרוח משחה מרגיעה. אם אכן קימת נפיחות צריך לעקוב אחריה ואם היא הולכת וגדלה יש לחזור לבדיקת כירורג כי אולי אבסצס חוזר
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי נראה לי שזה חוזר

אני
    05/10/2010

טלי עברתי נתוח כזה ואחרי שלושה שבועות בא לי הגרד כזה והנפיחות חזרה לי מחדש כמה סבל כאילו לא עשינו כלום זה בכלל לא נעים אבל אני חושבת שמה שיכול לעזור לנו זה לשטוף פעמיים ביום את האזור עם סבון וגם ששינוי בלבוש יכול לעזור תחתונים לא צמודים בכלל וגם מכותנהכנראה שזה חשוב מאוד ולאוורר את המקום בחצאיות . בגדים רחבים היום אני כבר לא סובלת כי עברתי ועשיתי כמה שינויים ובנתיים חצי שנה של שקט ב"ה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו