מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריצת הרניה הנוספת הייה מעל הקיימתאני24/07/2010
כפי שחשבתה ,כלומר מעל הרשת שהוכנסה לשם, זה מפריע לי יותר מאחר ואני פגוע בעוד מקומות קשה לי מאוד מה עלי לעשות,אני רוב הזמן יושב כי אני לא יכול לעמוד וסובל קשות מכאבי גב תחתון,בתחילה זה נראה לי כפריצה של גודל בננה לאחר שלא יכולתי יותר ללכת בגלל נכות אחרת הבטן שלי גדלה בד בבד רעייתי עשתה לי דיאטה קפדנית ירדתי במשקל באופן כללי בגוף הבטן יוק לא ירד הבטן מה עלי לעשות? ממזמן כבר הייתי בא אליכם אבל אין לי יותר ביטוח מושלם 3 פניות לרופא מיקצועי לחוות דעת ,ה-3 נוצלו למטרות כואבות נוספות בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איני רואה שיהיה לזה פיתרון
ד''ר דני רוזין24/07/2010"בהתכתבות". לא תהיה ברירה אלא להגיע לבדיקה ממש אצל כירורג שמתמחה בתיקוני בקעים, שיעריך את המצב האמיתי, יבדוק את הצורך והאפשרויות לניתוח נוסף, ויענה על השאלות הנילוות בהתאם לממצאים.
לא ברור לי האם בעיית הדיבור קשורה או לא- ושוב, לעתים אין תחליף למיפגש ובדיקה פיזיקלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

