הפריצת הרניה הנוספת הייה מעל הקיימת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• הפריצת הרניה הנוספת הייה מעל הקיימת
    אני
    24/07/2010

כפי שחשבתה ,כלומר מעל הרשת שהוכנסה לשם, זה מפריע לי יותר מאחר ואני פגוע בעוד מקומות קשה לי מאוד מה עלי לעשות,אני רוב הזמן יושב כי אני לא יכול לעמוד וסובל קשות מכאבי גב תחתון,בתחילה זה נראה לי כפריצה של גודל בננה לאחר שלא יכולתי יותר ללכת בגלל נכות אחרת הבטן שלי גדלה בד בבד רעייתי עשתה לי דיאטה קפדנית ירדתי במשקל באופן כללי בגוף הבטן יוק לא ירד הבטן מה עלי לעשות? ממזמן כבר הייתי בא אליכם אבל אין לי יותר ביטוח מושלם 3 פניות לרופא מיקצועי לחוות דעת ,ה-3 נוצלו למטרות כואבות נוספות בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני רואה שיהיה לזה פיתרון

ד''ר דני רוזין
    24/07/2010

"בהתכתבות". לא תהיה ברירה אלא להגיע לבדיקה ממש אצל כירורג שמתמחה בתיקוני בקעים, שיעריך את המצב האמיתי, יבדוק את הצורך והאפשרויות לניתוח נוסף, ויענה על השאלות הנילוות בהתאם לממצאים.
    לא ברור לי האם בעיית הדיבור קשורה או לא- ושוב, לעתים אין תחליף למיפגש ובדיקה פיזיקלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו