מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עברתי ניקוז בשדשירה28/07/2010
אני בת 50. לפני 3 שבועות עברתי ניקוז בבית חולים בשד הימני.כל יום אני הולכת לקופת חולים להחלפת תחבושת. האחות אומרת שלא כדאי לסתום את החור של הניתוח ועדיף למשוך את זה מה שיותר כדאי שהכל יצא. אני בעצמי גם מחליפה כל יום תחבושת בלילה כי עדיין יוצאת הפרשה. השאלה שלי האם הדרך נכונה או שכדאי לשים תחבושת לחץ שהפצע יתרפא. ואם כן אז כמה זמן זה יקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי האחות צודקת, זה דורש סבלנות,
ד''ר דני רוזין28/07/2010יכול להימשך עד חודש-חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אם אפשר שאלה נוספת
שירה29/07/2010תודה רבה על ההתייחסות המהירה.
אם אפשר שאלה נוספת. האם מותר לי לטבול במצב הזה. זאת אומרת אם אוריד את התחבושת כי אחרת אסור מבחינה הלכתית, האם מותר לי לטבול במקווה. האם יש חשש לזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה ללא תשובה מובהקת,
ד''ר דני רוזין30/07/2010נהוג למנוע רחצה במים כמו בריכה (או מיקווה) בנוכחות פצעים פתוחים, אני לא בטוח שאכן יש לכך השפעה משמעותית לסכנת זיהום ולדעתי טבילה קצרה במיקווה לא תיגרום שום נזק.
האם גם אסור לאטום את הפצע בנילון נצמד? יש חבישות מיוחדות כאלה, שקופות נצמדות ללא חבישה ממש (ללא חלק סופג). זה נקרא טגדרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)