מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאמייק21/09/2010
יש לי קצת כאבים בצד ימין בבטן תחתונה וטיפה באשך ימין. היה לי ככה קצת לפני כמה חודשים אבל זה לא משהו חריף שנשאר. בבטן זה יותר טיפה כאשר אני מנפח אותה. הכאבים ממש לא חזקים ולא מתגברים כבר הרבה זמן. הייתי אצל רופאת משפחה מסיבה אחרת היום ושאלתי אותה לגבי זה. היא לא בדקה לי משהו ואמרה לחכות לתור לאורולוג שיש לי לעוד חודש. יש סיכוי שדבר כזה יכול להיות משהו בתוספתן או שאם זה היה התוספתן בכל כך הרבה זמן הייתי מרגיש הרבה יותר. את הרופאה לא שאלתי אם זה יכולה להיות הסיבה אבל זה קצת מדאיג אותי. האם אתה מציע לחכות לאורולוג או לעשות משהו אחר? האם בדיקות דם כלליות שאני הולך לעשות יכולות להראות אם יש בעיה?
אני שואל פה את השאלות כי כל פעם כשאני מגיע לרופאה אני שוכח הכל ומתבלבל אז אני רוצה להיות מוכן כי כנראה אני אחזור אליה בכל מקרה עם הבדיקות דם.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן ימנית תחתונה
פרופ' מיכאל קראוס21/09/2010כאבים בבטן הימנית ובאשך ימין יכולים להגרם בעיקר ע"י בקע מפשעתי (הרניה) מצד ימין או אבן בדרכי השתן (אז לרוב כאבים חזקים יותר) או ומחלה במעי הגס הימני או מחלה באשך הימני.
דווקא אפנדיציטיס לא מתבטאת בצורה כזאת, כי זו לרוב מחלה חריפה עם חום.
מציע לפנות לבדיקה אצל כירורג ובמידת הצורך גם לאורולוג וגסטרואנטרולוג אם הבעייה לא תפתר
וכן להוסיף בדיקות דם לתפקודי כבד,ספירת דם, ובדיקת שתן.
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)