ציסטה אפיטליאלית - טיפול אנטיביוטי

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ציסטה אפיטליאלית - טיפול אנטיביוטי
    אלי
    10/10/2010

שלום,
    לפני כשנתיים הופיעה לי ציסטה אפיטליאלית בזווית הלסת שטופלה בצפוויט ונעלמה. כאשר הגעתי לכירורג פלסטי להסירה הוא לא מצא אותה ולכן עזבתי אותה.
    לפני שלושה ימים זה הופיע שוב, אודם, 1.5 ס"מ, רגיש למגע ללא פלוקטואציה. הכירורג רשם לי שוב צפוויט 500 X 4 ביום למשך לפחות 5 ימים (נתן לי מרשם לעשרה ימים ואמר לשקול את העיניין לאחר 5).
    חלפו 3 ימי טיפול ואני לא חש שום הטבה.
    האם יש לעשות משהו כעת או שסביר שלאנטיביוטיקה לוקח יותר מ-3 ימים וכדאי לחכות? כמה זמן סביר עד שתורגש הקלה?

תודה
    אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה אפיטליאלית - טיפול אנטיביוטי - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    10/10/2010

המדובר כנראה לפי התאור שלך ב-SEBACEOUS CYST עליך לפנות לכירורג שיבדוק ויכיר אותה ושיתן לך טיפול אנטיביוטי משך 1-2 שבועות ועם העלמות סמני הזיהום אותו כירורג המכיר את הציסטה צריך לכרות אותה באופן שלם כדי שלא תחזור
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

אלי
    10/10/2010

תודה,
    כאמור אני נמצא מזה 3 ימים בטיפול בצפוויט. האם סביר שרמת הרגישות וגודל הציסטה עדיין זהים? כלומר האם עלי לחזור כעת לכירורג או להמתין עוד מספר ימים עד תום הטיפול האנטיביוטי?
    תודה
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו