גרד בניתוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גרד בניתוח
    דפנה
    14/10/2010

שלום.
    אני בת 28, בריאה בדר"כ. עברתי ניתוח קייסרי לפני כשנה וחמישה חודשים. בבדיקה שנעשתה כחודש לאחר הניתוח הצלקת נראתה בסדר גמור. גם לאחר כ-3 חודשים שהגעתי לבדיקה בשל כאבים- הכל היה בסדר. כאבי הניתוח הקייסרי חלפו אצלי לגמרי לאחר 4 חודשים מיום הניתוח.

בשבועיים האחרונים מאוד מגרד לי באיזור הניתוח ורציתי לדעת למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור את הבעיה.
    אנסה לציין כמה נקודות שאולי יסייעו לכם: 1. הגרד הוא באיזור הניתוח ממש (כלומר בצלקת) וגם קצת מתחת לצלקת, כלומר באזור שיער הערווה. (אציין גם שמאז הניתוח כשגילחו לי שם בשביל הניתוח- אינני מגלחת שם בכלל.)
    2. אני משתמשת בתחתונים גבוהים, בדר"כ 100% כותנה, בכדי למנוע גירויים באיזור. כמו-כן, אני מקפידה תמיד לשטוף את איזור הניתוח בסבון ומים (אני עושה זאת פעמיים-שלוש) ולאחר הרחצה אני משתדלת לייבש היטב את האזור.
    ניסיתי לראות האם נוצרה לי שם איזו אדמומיות או משהו כזה, אבל נראה לי שהכל רגיל.
    רציתי לדעת מהי השערתכם בעניין- מדוע מגרד לי שם כ"כ (דבר שגורם לי לחוסר נעימות וגם מציק לי מאוד). ממה לדעתכם זה יכול לקרות? ואיך אפשר לפתור את זה?
    בתודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בניתוח - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    14/10/2010

אם הצלקת הבריאה לגמרי ואת שומרת את האזור מגולח ועדין יש גרד מטריד אפשרי שאת רגישה לחומרים הבאים במגע עם העור כמו תחתונים, חומר כביסה, סבון, וכו'
    הייתי מתייעץ עם רופא עור ואם אין סמני פטרת או זיהום אחר, משחה המכילה סטרואידים יכולה לעזור מאד
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו