NF1

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• NF1
    שמואל
    17/10/2010

שלום דר גיל שלי 45 סובל מי NF1 לפני 6 חודשים בצתי סונר בטן ואודגם ש יש פוליפים בכיס מרה 4 ממ נהר לי מעכב של 6חודשים לחזור לבדיקה לפני יומים בצתי בבלינסון שוב הדיקה של ונר בטן ואודגם ש יש מספר מוקדים עד 4ממ דבוקים לדופן כיס המרה שמתיאים לפולפים דר הים צריך תיפול בלל רבוי הפולפים הים צריך ניתוח בבקשה הים הפשר הסבר תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NF1

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NF1 - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    17/10/2010

פוליפים בכיס המרה בגודל 4 מ"מ דורשים מעקב בלבד. אם לא היה בהם כל שינוי משך 4 חודשים הייתי חוזר על הבדיקה בעוד 4 חודשים, אם הם עדין ללא שינוי הייתי ממשיך במעקב, אם הפוליפים גדלים מומלצת כריתת כיס המרה
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NF1

שמואל
    18/10/2010

קודם תודה פרופסור תיקון שאלה אני בדקתי את הבדיקה של הסונר בטן שלפני 6 חודשים הפוליפי היה28ממ ו1 ] אחשב בבדיקה שלפני יומאים אודגם מספר מוקדים דבוקים לדופן כיס מרה עד 4ממ לפי בדקה זו יש מוקדים נוספים שלא היו קודם הם יש לזה חשבות תודה פופסורו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• NF1 - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    19/10/2010

העובדה שנוספו עוד פוליפים עד גודל 4 מ"מ איננה הוראה לניתוח כריתת כיס המרה, צריך לעקוב אחר הפוליפים אחת ל-3 חודשים ואם הם גדלים באופן משמעותי יש הוראה לכריתת כיס המרה.
    אני מקווה שבכיס המרה אין פוליפ בגודל 28 מ"מ (2.8 ס"מ) כפי שכתבת, ואם זה בכל זאת נכון צריך לכרות את כיס המרה
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו