מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- NF1שמואל17/10/2010
שלום דר גיל שלי 45 סובל מי NF1 לפני 6 חודשים בצתי סונר בטן ואודגם ש יש פוליפים בכיס מרה 4 ממ נהר לי מעכב של 6חודשים לחזור לבדיקה לפני יומים בצתי בבלינסון שוב הדיקה של ונר בטן ואודגם ש יש מספר מוקדים עד 4ממ דבוקים לדופן כיס המרה שמתיאים לפולפים דר הים צריך תיפול בלל רבוי הפולפים הים צריך ניתוח בבקשה הים הפשר הסבר תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NF1 - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס17/10/2010פוליפים בכיס המרה בגודל 4 מ"מ דורשים מעקב בלבד. אם לא היה בהם כל שינוי משך 4 חודשים הייתי חוזר על הבדיקה בעוד 4 חודשים, אם הם עדין ללא שינוי הייתי ממשיך במעקב, אם הפוליפים גדלים מומלצת כריתת כיס המרה
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNF1
שמואל18/10/2010קודם תודה פרופסור תיקון שאלה אני בדקתי את הבדיקה של הסונר בטן שלפני 6 חודשים הפוליפי היה28ממ ו1 ] אחשב בבדיקה שלפני יומאים אודגם מספר מוקדים דבוקים לדופן כיס מרה עד 4ממ לפי בדקה זו יש מוקדים נוספים שלא היו קודם הם יש לזה חשבות תודה פופסורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNF1 - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס19/10/2010העובדה שנוספו עוד פוליפים עד גודל 4 מ"מ איננה הוראה לניתוח כריתת כיס המרה, צריך לעקוב אחר הפוליפים אחת ל-3 חודשים ואם הם גדלים באופן משמעותי יש הוראה לכריתת כיס המרה.
אני מקווה שבכיס המרה אין פוליפ בגודל 28 מ"מ (2.8 ס"מ) כפי שכתבת, ואם זה בכל זאת נכון צריך לכרות את כיס המרה
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)