מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה מעל הטבורי.27/10/2010
אני בת 28, לפני כשנה שמתי לב שיש לי בליטה מעל הטבור, היא לא מאוד בולטת ונעשית בולטת בעיקר לאחר פעילות גופנית. מאז הייתי פעמיים אצל כירורג דרך קופ"ח ואף ביצעתי אולטרא-סאונד, הרופא טוען שאין לכך משמעות וש"ככה הבטן שלי" (והרי ברור שהיא לא הייתה כזו). רציתי לדעת מה יכל לגרום להיווצרות הבליטה כי האופציה שזה בקע נשללה מס' פעמים, ושאלה נוספת- אני בהריון לקראת סוף חודש שלישי, האם הלחץ של הבטן בהריון עלול להחמיר את זה? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בליטה מעל הטבור - תגובה
ד''ר דני רוזין28/10/2010אם גם הכירורג וגם האולטרה סאונד שללו בקע, יתכן ומדובר בדיאסטזיס רקטי- זה השם הרפואי לחולשה של קו האמצע עם הפרדות והתרחקות השרירים הישרים של הבטן זה מזה. זה דבר שמתפתח, לעתים אחרי הריון או עקב עליה במשקל, ומבחינה זו הכירורג צדק- זו הבטן שלך למרות שלא היתה כך קודם.
אין לכך שום משמעות רפואית או סכנה, אבל לעתים (רחוקות) ההפרעה הקוסמטית מובילה לניתוח פלסטי לתקן זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... ושאלה נוספת
י.28/10/2010תודה על תשובתך, רציתי להוסיף שאני מאמנת כושר אישית ומבצעת לפחות שעה וחצי של פעילות גופנית ביום בנוסף לאימוניי עם המתאמנים שלי. אני עובדת המון על השריר הרחב בטני ובכלל על שרירי הבטן העמוקים, ולכן מוזר לי לחשוב שתהיה לי חולשה כפי שתיארת, האם יכול להיות שהאימונים המרובים הם אלה שגרמו לנזק? (בכל אופן זה בטח לא נובע מעלייה במשקל, כי לא עליתי מעולם במשקל וכיום משקלי עומד על 42.5 ק"ג, גובהי 1.50).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה... ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר דני רוזין29/10/2010החולשה אינה של השרירים, אלא של קו האמצע, שם יש רקמת חיבור שלא ניתן לאמן או לחזק אם היא נחלשת מסיבה מסויימת. אבל אני מניח שבלי בדיקה אין דרך לדעת, רק לנחש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
י.30/10/2010אני מאמינה שזה באמת מה שזה, כי זה בדיוק בקו האמצע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)