מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיית ניתוח לכריתת כיס מרה:מיכל01/11/2010
שלום ד"ר,
לאחר התקף כאבים ובדיקת US, אובחנו אצלי אבנים זעירות בכיס מרה.
תוצאות ה-US: "דופן מעובה ובוץ, ייתכנו אבנים זעירות."
רופאת המשפחה הפנתה אותי לכירורג ע"מ להתייעצות ולקביעת תור לניתוח כריתת כיס המרה.
כרגע מצבי אינו חמור: ההתקף כמעט עבר, לא היו לי בחילות או הקאות, לא היה לי חום, ללא צהבת, אמנם יש הפרעה בתפקודי כבד אך הבילירובין תקין.
בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון והעיתוי של הניתוח מאלץ אותנו לדחות את כל התוכניות לאחרי הניתוח, שרוב הסיכויים לא ייקבע לזמן הקרוב מכיון שאינו דחוף...
שאלתי היא, האם ניתן לפנות לדרכי טיפול נוספות על מנת לדחות את הניתוח לעוד שנה-שנתיים? שיטות ניקוי אלטרנטיביות לדוגמא?
תודה,
מיכל, בת 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחיית ניתוח לכריתת כיס מרה: - תגובה
ד''ר דני רוזין01/11/2010איני מכיר שיטות אלטרנטיביות אמינות ויעילות לאורך זמן, ואם היתה עליית אנזימי כבד סימן שאבן עברה לצנרת המרה הראשית, ולא רצוי לדחות יותר מדי, אם תהרי ויהיה התקף תוך כדי יהיה קשה לטפל.
אף אחד אינו יכול לנבא אם ומתי יהיה ההתקף הבא. אבל לא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון, אין סיבה לעכב את הניתוח, ואם התור בעייתי יש אלטרנטיבות (ביטוח משלים וכד׳)
העיכוב עד ניסיונות נוספים להרות אינו צריך להיות יותר משבועות ספורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)