בליטה גדולה וכואבת במפסעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בליטה גדולה וכואבת במפסעה
    יעלי
    10/11/2010

אני בחורה בגיל המעבר ולאחרונה סבלתי מבליטה במפסעה עברתי ניתוח ושוב חזר לי באותו המקום לאחר מספר חודשים זה עבר לבד עברה חצי שנה ושוב חזרה לי הבליטה ונעשתה יותר גדולה מה זה יכול להיות, ולמה זה קורה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה גדולה וכואבת במפסעה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/11/2010

יתכן ומדובר בבקע חוזר (אם זו אכן היתה האבחנה בניתוח הראשון), אך יש גורמים שונים לנפיחות במפשעה, כגון הגדלת קשרי לימפה.
    מציע להיבדק על ידי כירורג, לעתים מוסיפים גם אוטרהסאונד של המפשעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי.

יעלי
    12/11/2010

שלום לך ותודה לך על עזרתך. בהתחלה אמרו לי שזאת ציסטה עשו לי ניתוח וניקו לי את הדלקת משם והרופא כרוג אמר לי שזה עלול לחזור ,חזר אחרי שבוע שבועיים ,וזה עבר לבד לתקופה של כמה חודשים טובים ועכשו...עשיתי קצת ספורט לרגליים לחיזוק המפסעות והפעם בא לי בגדול ולא סימטרי לא עגול אלה נפיחות לאורך וזה מציק כואב גם משליך לכיוון השוק למטה טיפה אני רוצה ניתוח יותר לא רופא אני מתה מבושה כי זה בשפתי הערווה ולא נעים לי אני שמה כרוב בנתיים מרגיע קצת.אולי יוריד לי את הנפיחות בבקשה תעזור לי ותגיד לי שזה יעבור אני בדיכאון כבר נמאס לי אם הרופא אומר שזה יחזור כל פעם איזה חיים אלה? מה זה הדבר הזה אני אישה בריאה לחלוטין ב"ה ומה אני לא יכולה לעשות ספורט יותר?שלא יצא לי איזה נפיחות או גולה במפסעה? מה עושים? היום אני מתקשה ללכת כואב לי בשעת ישיבה ובדיכאון. אנה עזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי. - תגובה

ד''ר דני רוזין
    12/11/2010

אם אכן זו ציסטה שחוזרת אני לא רואה את הקשר לספורט, אבל בכל מיקרה שווה להיבדק- אולי ניתן לכרות את הציסטה בשלמותה (לא רק לנקז) ולמנוע הישנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדי ללכת לבית חולים .

יעל
    12/11/2010

הכאבים פשוט לא עוזבים לא יכולה להתכופף או להרדם או לעלות למיטה ולרדת ממנה הנפיחות פשןט כואבת מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדי ללכת לבית חולים . - תגובה

ד''ר דני רוזין
    13/11/2010

כדאי להיבדק על ידי כירורג, בין אם זה דרך הקופה, מרפאות חוץ או מיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל עבר החיים יפים.

יעל
    14/11/2010

ד"ר סליחה ותודה רבה לך על הענותך המהירה הייתי לחוצה מאוד כל זה עקב הכאבים העזים שהיו לי ושלא יכולתי ללכת ולשבת ואפילו לשכב במיטה , עשיתי הרבה אמבטיות והכל התפוצץ וכרגע כמעט הכל נעלם,הנפיחות ירדה ב"ה כמעט לחלוטין ואני מרגישה הקלה, אני המאושר באדם. ד"ר תודה רבה לך על עזרתך . החיים יפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו