מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה גדולה וכואבת במפסעהיעלי10/11/2010
אני בחורה בגיל המעבר ולאחרונה סבלתי מבליטה במפסעה עברתי ניתוח ושוב חזר לי באותו המקום לאחר מספר חודשים זה עבר לבד עברה חצי שנה ושוב חזרה לי הבליטה ונעשתה יותר גדולה מה זה יכול להיות, ולמה זה קורה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בליטה גדולה וכואבת במפסעה - תגובה
ד''ר דני רוזין10/11/2010יתכן ומדובר בבקע חוזר (אם זו אכן היתה האבחנה בניתוח הראשון), אך יש גורמים שונים לנפיחות במפשעה, כגון הגדלת קשרי לימפה.
מציע להיבדק על ידי כירורג, לעתים מוסיפים גם אוטרהסאונד של המפשעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תעזור לי.
יעלי12/11/2010שלום לך ותודה לך על עזרתך. בהתחלה אמרו לי שזאת ציסטה עשו לי ניתוח וניקו לי את הדלקת משם והרופא כרוג אמר לי שזה עלול לחזור ,חזר אחרי שבוע שבועיים ,וזה עבר לבד לתקופה של כמה חודשים טובים ועכשו...עשיתי קצת ספורט לרגליים לחיזוק המפסעות והפעם בא לי בגדול ולא סימטרי לא עגול אלה נפיחות לאורך וזה מציק כואב גם משליך לכיוון השוק למטה טיפה אני רוצה ניתוח יותר לא רופא אני מתה מבושה כי זה בשפתי הערווה ולא נעים לי אני שמה כרוב בנתיים מרגיע קצת.אולי יוריד לי את הנפיחות בבקשה תעזור לי ותגיד לי שזה יעבור אני בדיכאון כבר נמאס לי אם הרופא אומר שזה יחזור כל פעם איזה חיים אלה? מה זה הדבר הזה אני אישה בריאה לחלוטין ב"ה ומה אני לא יכולה לעשות ספורט יותר?שלא יצא לי איזה נפיחות או גולה במפסעה? מה עושים? היום אני מתקשה ללכת כואב לי בשעת ישיבה ובדיכאון. אנה עזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר תעזור לי. - תגובה
ד''ר דני רוזין12/11/2010אם אכן זו ציסטה שחוזרת אני לא רואה את הקשר לספורט, אבל בכל מיקרה שווה להיבדק- אולי ניתן לכרות את הציסטה בשלמותה (לא רק לנקז) ולמנוע הישנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדי ללכת לבית חולים .
יעל12/11/2010הכאבים פשוט לא עוזבים לא יכולה להתכופף או להרדם או לעלות למיטה ולרדת ממנה הנפיחות פשןט כואבת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם כדי ללכת לבית חולים . - תגובה
ד''ר דני רוזין13/11/2010כדאי להיבדק על ידי כירורג, בין אם זה דרך הקופה, מרפאות חוץ או מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל עבר החיים יפים.
יעל14/11/2010ד"ר סליחה ותודה רבה לך על הענותך המהירה הייתי לחוצה מאוד כל זה עקב הכאבים העזים שהיו לי ושלא יכולתי ללכת ולשבת ואפילו לשכב במיטה , עשיתי הרבה אמבטיות והכל התפוצץ וכרגע כמעט הכל נעלם,הנפיחות ירדה ב"ה כמעט לחלוטין ואני מרגישה הקלה, אני המאושר באדם. ד"ר תודה רבה לך על עזרתך . החיים יפים.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)