מעכב

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• מעכב
    שמואל
    03/01/2011

שלום דר אני שוב פנה בבקשה [לפני 8 חדשים בצתי סונר בטן ואודגם פוליפי קטן בכיס מרה 1 אחד ואחשב אופנתי שו לבדיקה חזרת ואודגם מספר פולפים ביס מרה וגם נאמר לי בפינוח שיש גם אבנים קטנות בתוך כיס מרה דר זה לא היה בבדיקה קודמת יש גם לי כעב עחר אוכל בבטן ובגב נאמר גם שלבלב לא אודגם בגלל רבוי גזים דר הים אני צריך לפנות לכירוגיה [יש לצין אני סובל מי NF1 הים מספר בעיות שונות קשרים בראות ומניגיומה ברוש מוח] הים אפשר תשובה מה עלי לעסות תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעכב - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/01/2011

כנראה לא מדובר בפוליפים אלא במשקעי ואבני כולסטרול, ואם יש תופעות כגון כאבי בטן יתכן ויהיה מוצדק לנתח ולהוציא את כיס המרה. אכן- יש מקום לפנות לכירורג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    04/01/2011

קודם תודה דר אכן היום ביקרתי בבית החולים ויחלטו על ניתוח אני רעיתי בסרטון שסוגרים בסיקות את צינוריתי של כיס מרה הים אני יכול בלי בעיה להמשיך לבצה בדיקת של MRI רוש ועמוד שידרה [בגלל הסיקות] אני מבצה MRI רוש כול 5 חודשים בגלל הגידולים שאני סובל תודה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר דני רוזין
    05/01/2011

כן, הסיכות אינן מגנטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו