שלום וברכה לך

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה לך
    לורין
    26/01/2011

אני בת 35 סובלת מתלסמיה המוגדרת כתלסמיה אינטרמדיה כוללת טחול מוגדל בילירובין גבוהה והמוגלובין נמוך שמלווה אותי באופן כרוני, לאחרונה מזה כחצי שנה שמתי לב לאי סימטריות באיזור קשת הצלעות בבית החזה צד אחד (העצם)בולט באופן משמעותי יותר ממשנהו ממש כאילו העצם יצאה, הופנתי לאורתופד ע"י רופאת משפחתי, וזה בדק אותי דרך החולצה ביקש ממני להתכופף עם היידים קדימה, וטען נחרצות "זה עקמת" , עם כל הכבוד לא למדתי רפואה אבל לעניות דעתי עקמת לא יכולה להיווצר בגיל 35, שטענתי בפניו שאני מאוד מודעת לגוף שלי ושהנפיחות והבליטה הם חדשים הוא אמר לי אני הרופא וזו עקמת (אציין רק שביקשתי ממנו לראות את אי הסימטריות מתחת לחולצה והוא סרב, ושלח אותי למיפוי עצמות התור בעוד כחודש ואני ממש חוששת, מה דעתך? ומה זה יכול להיות?רק אציין שאין לי כאבים באיזור רק אם אני לוחצת על המקום, על תשובתך אודה מאוד, לורין המודאגת ( אודה מאוד אם תוכל להמליץ לי ביינתים על בדיקה כלשהיא אחרת ,הדמיה? רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה לך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה לך - תגובה

ד''ר דני רוזין
    26/01/2011

עקרונית עקמת יכולה להתפתח או להחמיר בגיל מבוגר, ואסימטריה בקשת הצלעות אכן יכולה לנבוע מכך. לא ברור לי מה השאלה במיפוי עצמות. בכל מקרה אם הבדיקה לא נראתה לך יסודית מספיק כדי אולי להיבדק שוב, למשל אצל רופא משפחה.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו