בעניין בקע נוסף שהתגלה לי

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בעניין בקע נוסף שהתגלה לי
    פרח
    28/01/2011

בס"ד

בחודש אוגוסט האחרון עשיתי ניתוח בקע מפשסעתי ובניתוח עצמו שמו לי רשת כיון שזה בקע מולד.
    נכון להיום סוף חודש ינואר גילו לי בקע נוסף קרוב לאזור הניתוח. האם מומלץ לעשות ניתוח נוסף או עדיף להישאר עם זה לשאר החיים? פשוט אני לא מרגישה כאב.

במידה וצריך לנתח, האם אפשר ללא חיתוך? כי הבנתי שישנה שיטה נוספת שנעשית באמצעות החדרת צינור לגוף.

תודה, ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעניין בקע נוסף שהתגלה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין בקע נוסף שהתגלה לי - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/01/2011

די נדיר שיש בקע חוזר בנשים אחרי תיקון בקע מולד פשוט, ובמיוחד אם נעשה שימוש ברשת, ולאור הזמן הקצר שעבר מהניתוח. לכן הייתי ממליץ קודם לאמת את האבחנה, אולי על ידי בדיקת כירורג נוספת, או בעזרת אולטרהסאונד.
    אם אכן יש בקע חוזר, והוא אינו מפריע, אין דחיפות לנתח, אך אם מחליטים שכן בהחלט ניתן לבצע זאת בלפרוסקופיה, ללא חיתוך חוזר במפשעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אני רוצה להדגיש...

פרח
    30/01/2011

אני רוצה להדגיש שזה לא בקע חוזר אלא בקע נוסף שהתגלה ליד הניתוח שהתבצע באוגוסט.

תודה, אשמח לתשובה בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אני רוצה להדגיש... - תגובה

ד''ר דני רוזין
    30/01/2011

זה בדיוק נקרא בקע חוזר. אנחנו מתייחסים לאיזור, לא לנקודה המדוייקת, כי תמיד זה קצת על יד. מציע שוב- להיבדק ולאמת את האבחנה ולהימנע מהחלטות חפוזות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו