מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיבוך של ציפורן חודרניתסיון29/01/2011
היי, אני בת 28 ולפני מס' ימים התחילה לי ציפורן חודרנית בבוהן ברגל.
ניסיתי להתעסק איתה קצת והצלחתי להסיר את החלק בציפורן שכאב
ואכן היתה הקלה מיידית בכאב.
אולם, כעבור יום האצבע התחילה קצת להתנפח ובמקום שהיה החלק שהסרתי צמח
לו גוש בשר אדום וכואב.
שמתי במקום פולידין, השריתי את האצבע במים וסבון ואפילו מרחתי סינטומיצין וחבשתי אבל בינתיים כלום לא עוזר - עדין יש נפיחות, אודם באצבע ומן צבע סגלגל עדין
ועדין הגוש שם...
אני חושבת שהגוש יפריע לציפורן לגדול והוא די כואב, במיוחד כשנוגעים.
מה יכולה להיות האבחנה וכיצד מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוך של ציפורן חודרנית - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס29/01/2011את סובלת מציפורן חודרנית. אסור במצב זה בעיקר, ואף בצפורן בריאה, לחתוך את הפינות כי הדבר מעודד הופעת ציפורן חודרנית . תמיד לחתוך רק את החלק הבולט של הציפורן במקביל לגבול האצבע ואף פעם לא לחתוך רק את הפינות כי הדבר מעודד הופעת ציפורן חודרנית כפי שקרה אצלך
עליך לפנות לטיפול אצל כירורג אשר כנראה יכרות את החצי החולה של הציפורן בתקווה שהאזור יתרפא ושתגדלציפורן נוררמלית
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
סיון01/02/2011מאחר וילדתי לפני 4 חודשים, אני עדין מניקה.
האם ניתן לקבל הרדמה בניתוח ציפורן חודרנית כאשר מניקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' מיכאל קראוס08/02/2011כן אפשר לקבל הרדמה מקומית . יש רק לעדכן את המרדים שאת מניקה
פרופ מ קראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)